Miksi tarvitsen itseliimautuva heijastava kalvo?

Elokuva ikkunoissa

Kuka ei rakasta kesää, auringon lämpöä ja lintujen laulua? Tietenkin jokainen haluaa tämän vuoden kauden. Kuitenkin joissakin tapauksissa tällaiset kirkkaat auringon säteet voivat aiheuttaa suurta epämukavuutta ja jopa aiheuttaa huonoa terveyttä. Aurinko, joka katkeaa ikkunoiden läpi, voi ylikuumenta huoneen, tehdä siitä kuumaa ja tukevaa. Mitä tässä tapauksessa voidaan tehdä, miten suojata talosi aurinkokuumalta? Itse asiassa on olemassa ulospääsy, samaan aikaan riittävän yksinkertainen ja tunnettu monille - kevyesti heijastava ikkunoista tehty kalvo. Tällaista kalvoa voidaan liittää paitsi asuntojen ikkunoihin, myös koneisiin sekä muihin läpinäkyviin pintoihin. Heijastava kalvo, itseliimautuva, sitä käsitellään myöhemmin.

Soveltaminen korkealle rakennukselle

Heijastava kalvo: mitä se on, mitä tarvitaan

Ulkonäkö näyttää kuitenkin herkältä, mutta tällainen elokuva kestää teräviä muutoksia lämpötilajärjestelyissä ja palvelee enemmän kuin yhden kauden. Yleensä voit tehdä sellaisen elokuvan ilman esimerkiksi ikkunoiden asennusta varten erityistä pinnoitetta, joka heijastaa auringon säteitä. Huomaamme kuitenkin, että tämä palvelu ei ole halpa ja hinta voi saavuttaa lähes puolet ikkunan itse kustannuksista. Siksi heijastava kalvo on hyväksyttävämpää, edullisempi ja halu poistaa se helposti, vahingoittamatta lasin pintaa. Näin monet ostajista huomaavat elokuvan käytännöllisyyden ja haluavat käyttää sitä vuosittain.

Kalvon liimaus

Mitkä ovat tämän tuotteen edut?

Ensinnäkin elokuvan edut sisältävät sen saatavuuden. Nykyään se on ainoa minimaalisesti kallis tapa suojata itsesi kotona paahtavan auringon säteiltä. Mutta tämä ei ole kaiken tällaisen keksinnön ansioista.

Suosittelemme lukemaan artikkelimme Mielenkiintoinen ratkaisu lasimaalaukseen.

Valokuvakalvo sisältä

Todennäköisesti jokainen omistaja tietää, että auringon säteet tulevat eri pinnoille, kuten taustakuvaksi, maalatuille seinille ja jopa vaatteille, jotka voivat heikentää niitä. Pinta paloittuu, menettää estetiikkaansa, houkutteleva ulkonäkö ja jopa toiminnallisuus. Elokuvasta tulee todellinen suojelija huonekaluista ja seinistä. Lisäksi tällainen elokuva voi jopa säästää sähköä. Loppujen lopuksi sinun ei tarvitse pitää ilmastointilaitetta vuorokausina kytkettynä tilassa. Elokuva estää huoneen ylikuumenemisen päivän aikana, joten huoneen sisällä et tunne kuumaa ja tukevaa.

Erityisesti kalvon käyttö tuntuu suurissa toimistoissa. Todettiin, että jos ikkunassa oli kalvo, ihmisten työkyky kasvoi. Tämä johtui kirkkaasta auringonvalosta, joka aiheutti epämukavuutta ja lämpötilan nousua toimistossa. Tämän seurauksena henkilö tuntui vilkkaalta ja rauhalliselta, mikään ei häirittänyt häntä.

On syytä huomata ja turvallisuuden käyttää tällaista lisävarustetta. Jos esimerkiksi lasi vahingoittuu, jos sen pinta tuhoutuu, palaset pysyvät kalvossa, suojaavat niitä leikkauksista ja vahingoista.

Lue myös artikkeli Käyttämällä itsekiinnittyvää kalvoa keittiössä.

Elokuvan värit

Myös elokuva on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät pidä verhoja. Sen tiheä rakenne suojelee sinua muiden ihmisten silmistä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä liiketoimintaa kotona eikä ajatella, että joku näkee sinut. Etenkin se on mielenkiintoista asuntojen ensimmäisissä kerroksissa asuville ihmisille.

Mikä tämä lisävarusteen hinta on?

Hieman aikaisemmin sanottiin, että tällaisella aiheella on budjetin arvo. Lopullinen hinta riippuu tietysti valmistajan yrityksestä, kalvon tiheydestä ja sen koosta. Keskimäärin voit ostaa tämän vaihtoehdon auringonsuojalle 100-150 ruplaa. Hyväksy, tämä on melko alhainen hinta, koska tällaista elokuvaa voidaan käyttää milloin tahansa vuoden aikana ja useamman kuin yhden vuodenajan.

Lue myös artikkeli Heijastava peilikalvo ikkunoille.

Värikuva

Kuinka käyttää heijastavaa kalvoa

Tällainen kalvo on hyvin yksinkertainen. Poista pakkaus, avaa kevyesti ja katkaise haluttu kappale. Kalvolla on itsekiinnittyvät reunat, jotka on vapautettava ja levitettävä lasiin niin tiukasti kuin mahdollista.

Siinä tapauksessa, että olet hankkinut elokuvan yksinkertaisimmat versiot, sinun on valmisteltava myös saippua, koska tällaisella tuotteella ei ole itseliimautuvia reunoja. Ota vähän nestemäistä saippuaa ja liuota se pieneen määrään lämpimää vettä, voit ottaa laskelmasta 1 rkl. l. saippuaa 500 ml: aan vettä. Käytä sitten kerrosta lasin lasia varten ja kiinnitä kalvot mahdollisimman pian. Tämä manipulointi on samanlainen kuin taustapaperin liittäminen. Varmista, että kalvolla ei ole kuplia tai halkeamia. Halkeamia halkeamia ei voida poistaa, mutta kuplat voidaan poistaa helposti tekemällä pistos neulalla ja puristamalla niistä ulos ilmasta.

Liimausaika

Tämä kalvo poistetaan myös yksinkertaisesti, varsinkin jos tuote oli alunperin itsekiinnittyvällä sivulla. Jos puhumme edullisemmasta vaihtoehdosta, jossa sinun tarvitsee käyttää saippuaa, silloin kun poistat sen, saatat tarvita alkoholiin perustuvaa spraalia ikkunoihin.

Toivomme, että artikkeli auttoi ymmärtämään ja ymmärtämään, mikä valoa heijastava, itseliimautuva elokuva on. Jos päätät ostaa sen, muista ottaa huomioon ikkunan koko tai pinta, johon aiot liimaa. Jopa ilmastointilaitteen kanssa, älä ole liian laiska käyttää samanlaista tuotetta. Elokuva antaa tunteen viileyttä, suojaa ultraviolettivalon vaikutuksilta ja luo herkkyyttä.

Loading...