Miksi sinun pitäisi ajatella heijastavan kalvon tekemistä ikkunoista

Heijastava kalvo ikkunanäytteestä

Pakene kirkkaasta auringosta on joskus melko vaikeaa. Ultraviolettisäteet, jotka tunkeutuvat huoneeseen ikkunoiden läpi, voivat vahingoittaa huonekaluja, mutta myös henkilöä. Heijastava kalvo ikkunoista on todellinen pelastus auringosta. Lisäksi sitä käytetään sekä kesällä että talvella, koska sen ominaisuudet eivät ole rajoitettu suojaamaan paahtavan aurinkoa. Se on erinomainen lämmön ja melun eristämiseen, mikä mahdollistaa useiden ongelmien ratkaisemisen samanaikaisesti.

Materiaalin ominaisuudet

Tämä tuote on yhä suosittu kuluttajien keskuudessa, koska se on melko budjetti, mutta tehokas keino. Se on valmistettu metalloitu polyetyleenitereftalaatista käyttäen sputterointia, joka toteuttaa mikroaaltosäteilyä heijastavan toiminnan. Ensinnäkin ikkunoiden suojakalvo on suunniteltu estämään rakennusten ja tilojen lämmittäminen auringonvalolta läpäisevän ikkunoiden läpi. Lisäksi se ei anna vaarallisia ultraviolettisäteitä, jotka pitävät noin 99% niistä. Näin säästät huonekaluja ja muita sisustustuotteita häipymästä ja pystyt pitämään huoneen normaalin lämpötilan ilman ilmastointilaitetta.

Heijastava kalvo ikkunoista

Suurin etu on lasien yksipuolinen näkyvyys kalvon liimaamisen jälkeen ikkunoihin. Tämä tarkoittaa, että näet, kuten aiemmin, kaikki, mitä tapahtuu kadulla, ja ohikulkijat näkevät vain ikkunasi peilipinnan. Tämä pätee erityisesti ensimmäisen kerroksen asukkaille ja lasimaalausten omistajille. Niinpä tuntuu mukavalta ja miellyttävältä kodissasi huolimatta siitä, että joku vaivautuu katsomaan talosi.

Aurinko-ikkunoista tehty elokuva on useita kertoja halvempaa kuin väriaine, joka on sen vaihtoehto. Säästöt eivät kuitenkaan pääty loppuun. Tosiasia on, että sillä on lämpöä heijastavia ominaisuuksia, mikä puolestaan ​​mahdollistaa vähemmän sähköä. Kesällä elokuva heijastaa lämpöä, jäävät viileään huoneeseen ja talvella - päinvastoin, se ei anna sen irti.

Materiaaliominaisuudet

Usein liiallinen auringonvalo häiritsee normaalia harrastusta. TV-katselu, tietokoneen työskentely ja lepääminen ovat vain sietämätöntä, kun näytöllä vilkkuu tai sokaiseva valo osuu silmiisi. Kaikki nämä ongelmat ratkaistaan ​​heijastavan materiaalin avulla. On syytä panna merkille, että kansi ja sen värin tumma tummuusaste niin, että sinulla on mahdollisuus ottaa huomioon kaikki huoneen ominaisuudet ja kääntää kaikki ideasi todellisuudeksi.

Heijastava kalvo ikkunoille

Kalvo on liimattu ikkunoihin lasin siirto-, absorbointi- ja refleksivaihteluiden muuttamiseksi, joten muistaa, että se on laatu ja ominaisuudet, jotka määräävät tuloksen. Mielenkiintoista, se auttaa myös suojelemaan tilaa: jos lasi on vahingoittunut, se ei murtaudu pieniksi paloiksi vaan pysyy tahmeana. Näin ollen sinä ja perheesi eivät vaaranna vammoja tai leikkauksia.

Esimerkiksi heijastava kalvo ikkunasta

Ei ole mikään salaisuus, että ilmastointilaitteet aiheuttavat usein kylmyyttä lapsilla ja aikuisilla. Siksi, jos talossa on lapsi, elokuva on arvokas korvaaminen vaaralliselle laitteelle.

Liimaustekniikka

Voit asentaa kannen itsellesi, sillä tätä ei tarvita erityisiä taitoja. Tärkeintä on tehdä kaiken siististi ja noudattaa seuraavia suosituksia:

 • Ennen kuin aloitat toimenpiteen, pese lasi huolellisesti ja puhdista kaikenlaisesta likaisuudesta, lasin pölyä ei saa edes käyttää, joten käytä puhdistusaineita tai ikkunan kaavinta.
 • Liota puhdistettu ikkuna saippuavedellä ja leikkaa filmiä kevyesti. Tätä varten poista mittaukset ikkunarungosta käyttämällä mittanauhaa. Avataksesi elokuva auttaa terävää terää tai maalipäätä.
 • pinnoite levitetään vain märälle pinnalle. Aloita yläkulmissa, siirrä hitaasti eteenpäin ja tasoita taitokset muovisella lastalla.
 • Peilikuva ikkunoiden pitäisi vastata täysin huoneiston järjestelyn ominaisuuksia, joten harkitse kaikkia vivahteita. Esimerkiksi huoneistoissa, joiden ikkunat ovat aurinkoisella puolella, sinun pitäisi ostaa tiheä kalvo.

Heijastava kalvo ihmisarvon ikkunoista

Yhteenvetona: hyvät ja huonot puolet

Yllättävää kyllä, jotta voimme löytää tämän materiaalin virheen, sinun täytyy ajatella kovaa. Viime kädessä kaikki sen negatiiviset ominaisuudet vähenevät vain sillä, että sateisella ja pilvisellä säällä huoneessa on hyvin vähän valoa. Kalvoa ei voida työntää sivuun tai hieman avata, mutta valon puute voidaan helposti poistaa keinotekoisella valaistuksella.

Heijastava kalvo ikkunan tarroille

Mutta edut ovat paljon suuremmat. Näitä ovat:

 • alhaiset kustannukset;
 • Saatavuus kaupoissa ja supermarketeissa;
 • yksinkertainen asennus ja käyttö;
 • korkea laatu;
 • hyvät suojamerkinnät;
 • kestävyys;
 • käytännöllisyys.

Edellä mainittujen lisäysten lisäksi on sanottava sen esteettisyydestä: ikkunoiden koristekalvo, sen tärkeimpien toimintojen lisäksi, lisää sisseesi sisätilaan ja on ilo joka päivä kauniilla värillä tai epätavallisella kuvioinnilla.

Heijastava kalvo ikkunasta toimistossa

Loading...