Marmorilaatat

Luxury marmorilattiat

Rakennusmateriaalina marmoria on käytetty hyvin pitkiä aikoja, mutta sen poikkeuksellisista ominaisuuksista johtuen se säilyi suuressa määrin kysyntänä, ja se erottuu modernin materiaalin joukosta. Soveltamisen laajuus rakennus- tai korjaustöiden suorittamisessa on laajalle levinnyt. Tiloissa sitä käytetään seinien ja lattioiden viimeistelyyn ja kaduilla raiteiden tai julkisivujen koristeluun.

Viimeistely marmorilaatoilla

Marmorista valmistetut laatat ovat rakenteeltaan samanlaisia ​​kuin luonnonkivi ja vastaavat kaikkia sen ominaisuuksia. Pinta-alan marmorilaattojen edessä antaa huoneen tai rakentaa ylellisyyttä ja kunnioitusta.

Marmorilajikkeet

Marmorilaatat ovat luonnonkivestä valmistettuja. Jokainen marmorilevy on fragmentti, joka on veistetty luonnonkivestä. Löydä aivan samanlaisia ​​tuotteita on mahdotonta, kullakin niistä on oma yksilöllinen kuvio, johtuen sisäisten laskimoiden rakenteesta.
Värin mukaan luonnollinen marmori on jaettu valkoiseksi, harmaaksi ja moniväriseksi, kullakin niistä on erityisiä fyysisiä ominaisuuksia. Laatat valkoista marmoria, on upea näköala, mutta sitä käytetään pienissä paikoissa maastossa, koska se on kaikkein alttiimpia fyysisen rasituksen. Valkoiset marmorilevyt on valmistettu erityisen suojapinnoitteella, mikä lisää suorituskykyä.

Hieno valkoinen marmori laatat

Marmorin harmaa väri varmistaa koostumuksen sisältämät epäpuhtaudet, värisävyn kylläisyys riippuu niiden määrästä. Harmaat marmorilevyt ovat kestävämpiä ja kulutusta kestäviä, joten niitä voi käyttää myös julkisissa tiloissa.

Varjojen harmaat luotettavat marmorilevyt

Värimarmelilla voi olla erilaisia ​​sävyjä, joten voit luoda monimutkaisia ​​ja alkuperäisiä koristeita. Monimutkaisten marmorilaattojen keskimääräinen lujuusaste on osoittautunut täysin lattialle ja seinälle, talot ja kadulla.

Värillisten marmorilaattojen tyypit

Marmorilaatat - hyvät ja huonot puolet

Lattiapäällysteiden tärkeimmät vaatimukset ovat huono hankaus, mekaanisten vaurioiden pelko, kyky kestää vakavia kuormia ja houkutteleva ulkonäkö. Kaikki nämä ominaisuudet ovat marmorilaatat, luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Talon jokaisella pinnalla se luo rikkaan ja luotettavan sisustuksen, joka korostaa sisustuksen epäpuhtautta.
Kauniin ulkonäön lisäksi tärkeintä etua voidaan kutsua erinomaiseksi suorituskyvyltä: kestävyydestä ja lujuudesta, joka tarjoaa suuren tiheyden omaavan kiven lankamainen rakenne. Marmorilaatat säilyttävät alkuperäisen ulkonäönsä monien vuosien ajan raskaiden kuormien vuoksi.

Kauniita, kestäviä ja kestäviä marmorilaatat

Materiaali on helppo puhdistaa, ei vuoda eikä absorboi vettä, joten se kestää kaikki tulvat. Se on hyvä melu- ja sähköeristysominaisuudet, kestää värähtelyjä eikä syttyä auringonvalon vaikutuksesta.
Kun talot ovat päin, ulkopuolelta, marmori laatta luo hieno koriste julkisivu. Se toimii lämpöeristeenä ja suojaa luotettavasti seinämät tuholta, sademäärän vaikutuksesta ja ilmakehän lämpötilan muutoksista.
Myös tällaisella korkealaatuisella viimeistelymateriaalilla kuten marmorilaatoilla on useita haittoja. Se on valmistettu luonnonkivestä, joten jokaisella levyllä on paljon painoa, se vaikeuttaa suuresti työn tekemistä varsinkin jos on halu tehdä se itse.

Lattian laadukas viimeistely marmorilaattoineen

Marmorikerroksessa on korkea lämmönjohtavuus, joten sen pinta on aina kylmä ja lattialle laskeutuvat lasit tai keramiikka rikkoutuu varmasti. Valintamenetelmää valittaessa merkittävä haitta on marmorilaattojen korkea hinta, mutta on syytä muistaa, että päällysteen laatu ja toiminnan kesto maksaa näistä kustannuksista.

Tyypit marmorilaatat

Menetelmä laattojen valmistamiseksi ja kiven pinnan käsittelemiseksi jakaa tuotteet kiiltäviin ja liukumattomiin pintoihin. Laatat kiiltävä, lähes peili pinta heijastaa valoa hyvin, mutta sen sileä pinta on liian liukas, varsinkin kun kosteutta, joten sitä käytetään lähinnä luoda koristeluun.

Kiiltävä pinta marmoria

Laatat, joissa on luistamaton tai mattapintainen pinta, estävät liukumisen. Sen kiillotettu etuosa on keskimääräinen kiiltoaste, joka sopii täydellisesti sisätilaan ja sopii kaikille pinnoille.

Marmorilaatat liukumattomiin pintoihin

Kiven käsittelymenetelmä vaikuttaa optimaalisen paikan valintaan sen soveltamiseksi. Lattialle, etenkin huoneissa, joissa on korkea kosteus, turvallisuussyistä on suositeltavaa käyttää liukumattomat laatatyypit. Tuotteiden kiiltävä pinta näyttää hyvältä seinillä ja luo koristeellisia palasia.
Se tuottanut erilaisia ​​laatta muotoja, kokoja ja paksuuksia, jotka mahdollistavat tekniikan kiinnittää pintaan, luoda monimutkaisia ​​marmori kuvioita ja koristeita. Laattojen asettamiseksi tarvitset erikoistyökaluja ja huolellisesti valmistetun pohjan, jolle tulevan pinnoitteen laatu riippuu.

Monimutkaiset marmorilaatat

Litokeraamiikka on laatta, jonka pintakerros on noin 3 mm paksu, keraamisella tai alumiinisella pohjalla. Tällaisten tuotteiden ulkonäkö ja lujuus eivät ole alhaisempia kuin monoliittiset marmorilevyt, mutta niillä on huomattavasti alhainen hinta. Koska yksinomaiset tuotteet tuottavat erityisiä laatatyyppejä, joilla on erityinen pintakäsittely ja piirustukset kuvaan. Sitä käytetään luomaan epätavallisia malleja tilavissa huoneissa, joissa lattiapinta ei ole kalustettu.

Marmorikuvio lattialla

Keramiikkaan perustuen tehdään laatta, jossa täyteaineena käytetään hienoja marmoripikareita tai pölyä. Tätä marmorilevyä käytetään koristelemaan pintoja sekä rakennusten sisällä että sen ulkopuolella.

Laatat marmorilastuista

Sen vahvuus ja kestävyys ovat alhaisemmat monoliittisiin tuotteisiin, säilyttäen kaikki muut positiiviset ominaisuudet ja edullisen hinnan.
Video marmorilaattojen tyypistä ja sen kauneudesta sisätiloissa:

Yhdistelmä kauneuden ja laatu tekee marmoria monipuolinen materiaali, jota käytetään makaa erilaisille pinnoille, luoda vahva kestävän lopputuloksen ja elegantti muotoilu.

Loading...