Hankkeet talojen pyöreistä lokeista 2018

Pyöreistä lokeista valmistettu talo

Pyöreistä lokeista valmistetut talot tulevat muodiksi taustalla yleisen taipumuksen kasvattaa ympäristöystävällisten materiaalien kysyntää. Erityisen suosittuja ovat pyöreiden tukkien kylpyammeet, koska puu on aina ollut perinteinen rakennusmateriaali tähän tarkoitukseen. Luonnonpuuta ei kuivaa haitallisia aineita lämmityksen aikana, joten rakkaiden terveyttä ei uhkaa. Lisäksi materiaalilla on erinomaiset ominaisuudet ja edullinen arvo, ja sillä on myös huomattava ulkonäkö.

Pyöreiden lokien, hankkeiden ja hintojen huoneet ovat paljon kannattavampia kuin vaihtoehtoiset vaihtoehdot, koska raaka-aine ei vaadi erityisiä käsittelytaitoja. Lisäksi käytetyn materiaalin kulutuksessa havaitaan myös taloutta.

Talon rakentaminen pyöreistä lokeista

Pyöreistä lokeista valmistetut talot ovat muotia jo jonkin aikaa, koska ne ovat erinomaisia ​​ominaisuuksia, joita tällainen puu voi ylpeillä. Suuri joukko samankaltaisten talojen hankkeita löytyy mistä tahansa rakennustyömaasta, joka on omistettu rakennusten rakentamiseen. Tällaista suosiota selitetään yksinkertaisesti, koska raaka-aineilla on useita etuja. Joten, suosittelemme harkitsemaan joitain niistä.

Pyöreät lokit
Pyöreitä lokeja käsitellään erikoislaitteilla varustetuilla lokeilla, joiden halkaisija on sama kuin sylinteri
Pyöreiden lokien halkaisijat
Pyöreä loki vaihtelee halkaisijaltaan

Tämän rakennusvaihtoehdon edut ovat:

 • säästää aikaa ja rahaa;
 • materiaalin käsittelyn helppous;
 • luonnon puun ulkopuolinen estetiikka;
 • kyky käyttää mitä tahansa viimeistelyä;
 • materiaalin ympäristön turvallisuus;
 • luonnon login kyky lämmön säätelyyn;
 • materiaaliresistenssi monille negatiivisille ulkoisille tekijöille;
 • mahdollisuus rakentaa monimutkaisia ​​alueita.
Lokin lämpöjohtavuus
Lokin lämpöjohtavuus verrattuna tiiliin ja betoniin
Loki lokit
Hirsitalo on ekologisesti puhdas ja sopii täydellisesti perhe-elämään
Talon sisustus lokista
Hirsitalon hirsirakenteet näyttävät esteettisiltä jopa viimeistelemättä

Maanrakennustekniset rakennukset ja pyöreiden lokien kylvyt ovat suuressa kysynnässä. Viimeisimmät kehitystyöt alhaisen rakennustyön alalla ovat mahdollistaneet kehystystekniikan kehittämisen, kun otetaan huomioon tuhoisat tekijät. Eristys- ja päällystämateriaalien käyttö mahdollistaa sen, että rakennuksen käyttöikä kasvaa huomattavasti. Lisäksi nykyaikaiset puunjalostusseokset voivat suojata sitä kosteuden, hyönteisten ja muiden tuhoisien tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. Ei ole mikään salaisuus, että luonnonmateriaalit ovat hyvin herkkiä ympäristön vaikutuksille. Käyttämällä tiettyä määrää suojaavien aineiden ostamiseen ja päällystämiseen, voit parantaa sen ominaisuuksia, pidentää merkittävästi käyttöaikaa ja helpottaa hoitoa.

Lokit kutistuvat
Huomaa, että pyöreiden lokien talo kutistuu
Tukkien suojaava kyllästäminen
Jotta hirsi kestää kauemmin, on tarpeen määrätä se suojatuilla yhdisteillä

Rakennusten pystyttäminen pyöreistä lokeista on mahdollista alueilla, jotka ovat alttiita seismiselle toiminnalle. Suurilla vesipitoisuuksilla alueilla, joissa tiilimuuraus tai betonilaatta ovat yksinkertaisesti epävakaita, tällaisen materiaalin käyttö mahdollistaa rakennuksen toimittamisen ilman paljon vaivaa. Kuten näette, on enemmän kuin tarpeeksi etuja, joten ei ole yllättävää, että tällainen loki on jo pitkään ansainnut rakastavan rakkauden. Jos etsit edullista ja laadukasta ratkaisua rakennuksen pystyttämiseen, niin tätä vaihtoehtoa voidaan turvallisesti kutsua optimaaliseksi.

Aineiston soveltamisen periaate

Pyöristetty loki on valmistettu tiettyjen puulajien palkista, joka on käsitelty erityisellä käsittelyllä. Pinnan mekaanisen puhdistuksen lisäksi se tasoitetaan. Nämä menetelmät mahdollistavat kunkin hylsyn suunnilleen saman läpimitan, mikä tekee niistä erinomaisen raaka-aineen talojen, kylpyammeiden ja muiden rakenteiden rakentamiseksi.

Pyöreiden tukkien rakentaminen toteutetaan puurakenteiden yleisten periaatteiden mukaisesti. Tärkein tehtävä tässä tapauksessa on pätevä pohjapiirros rakenteen jännitteen ja stabiilisuuden laskemiseksi. Aluksi suosittelemme, että luot tarkan piirroksen ja harkitse tarkkaan jokaista vaihetta, jotta sinulla ei olisi odottamattomia ongelmia ja vaikeuksia työn aikana. Jos olet uusi tämän liiketoiminnan, sinun kannattaa hakea ammattilaisten apua.

Talon piirustus lokista
Jos haluat laatia yksittäisen talon piirustuksen, voit tilata sen erikoisarkkitehtitoimistoissa

Vuoden 2018 pyöreänlaisten rakennusten uudet hankkeet, kaksi pääaluetta: koristeelliset kesärakenteet ja asunto ympäri vuoden. Tärkein ero on perustusmateriaalissa: rakennus voidaan asentaa betonipintaisella tyynyllä tai pihdeillä.

Betoni-tiili-säätiö
Kevyissä rakenteissa, pienissä kylvöissä tai huviloissa on mahdollista pystyttää betonirakennus

Asuinrakennetta, jolle tehdään jatkuva kuormitus, luodaan projekti betoni-tiilipyykkiin. Vankka perustus nostaa rakenteen tietylle korkeudelle maanpinnan yläpuolelle. Tuloksena olevaa tilaa voidaan käyttää asuinkiinteistön tai maanalaisen autotallin varustamiseen.

Kylpyammeet ja mökit asennetaan pääasiassa paaluihin. Näin voit vähentää merkittävästi projektin kustannuksia. Lisäksi tällä vaihtoehdolla on etuja asennuksen nopeudessa. Paalupaikan valinta ei vaikuta rakenteen stabiilisuuteen ollenkaan. Lisäksi tällainen työ pystyy tekemään edes aloittelija rakennusalalla. Tärkeintä on varastoida tarvittavia materiaaleja ja työkaluja, noudattaa huolellisesti ammattihenkilöiden ohjeita ja suosituksia.

Pile-pohja
Mökeissä ja kävelyalueella on parempi käyttää kasaata

Rakenteiden ominaisuudet pyöreistä lokeista

Luonnollisesti, kuten muillakin tapauksilla, rakentaessasi erilaisia ​​rakenteita, tulisi ottaa huomioon monia vivahteita. Monille ihmisille yksi ratkaisevista tekijöistä yhden tai toisen rakennusmenetelmän puolesta on sen kustannus. Pyöreiden lokien saunojen hinnat koostuvat seuraavista kustannuksista:

 • rakennusmateriaalit;
 • viimeistely materiaalit;
 • eristysmateriaalit;
 • sisäinen työ;
 • laitteiden vuokraus tai työntekijöiden prikaatien vuokraus.

Muuntyyppisten rakennusten rakentamisen kustannukset lasketaan saman järjestelmän mukaisesti. Pyöreän puun työstämisen tärkein edellytys on selkeiden kantavien rakenteiden laskemisen, koska rakenteen koko stabiilius riippuu suoraan harkitsevasta projektista, jossa otetaan huomioon kaikki toiminnalliset vaatimukset.

Loki toimitetaan jo käsiteltyyn ja valmisrakenteiseen muotoon. Hirsitalon rakentamisen jälkeen sisäiset eristyskohteet alkavat. Koska puu voi heikentyä äkillisten lämpötilavaihteluiden ja korkean kosteuden vuoksi, tässä rakennusvaiheessa kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikki pinnoitteet käsitellään erityisellä vaahtomateriaalilla, aukot puhkaistaan ​​- täten eliminoidaan mahdolliset vauriot lokiin.

Hirsitalon lämpökameratutkimus
Lämpöhäviöitä esiintyy tukkien ja nivelten välisten aukkojen kautta
tukit Zakonopachivanie
Lämpöhäviöiden vähentämiseksi talo on pyöristetty pyöreistä lokeista, saumat suljetaan

Muista! Näiden töiden suorittaminen on edellytys talon tai kylpylän pitkäaikaiselle toiminnalle, joten älä tallenna seoksia jalostukseen.

Hankkeen toteuttamisessa yhtä tärkeä vaihe on viestinnän käyttöönotto. Koska niiden sijainnin on noudatettava paloturvallisuutta koskevia sääntöjä, ja ne otetaan huomioon talon käyttöönotossa, on asetettava putket täysin suunnitelman mukaisiksi. Lisäksi on kiinnitettävä erityistä huomiota niiden eristämiseen.

Viestintäprojektin suunnittelu kotona
Viestinnän laatiminen kotona kannattaa myös rekisteröidä rakennusvaiheen aikana

Kesämökki pyöreistä lokeista

Pyöreistä lokeista valmistettu mökki miellyttää silmää sen rajoittamattoman koristekyvyn ansiosta. Tämä on erittäin houkutteleva vaihtoehto elää kesäisin. Koska kaikki kalusteet on valmistettu tukkeista, nämä talot ovat yksinkertaisesti tyydytettyjä patriarkaalisen houkuttelevuuden ilmapiiriin. Lisäksi tämä ratkaisu on varmasti ympäristöystävällisten luonnon materiaalien ystäville. Tällaiset talot näyttävät kauniilta ja viihtyisiltä, ​​joten ne voivat koristella minkä tahansa dcha-sivuston.

Suosituimmat hankkeet ovat:

 • kaksikerroksiset rakennukset;
 • yksikerroksiset talot ullakolla;
 • mallit kahdella tornilla;
 • Suomalaiset talot;
 • taloja laaja veranta.
Kesämökki
Pienestä, logisista valmistetuista tiloista on erinomainen mahdollisuus antaa

Erilaiset päällysteet mahdollistavat asunnon mahdollisimman mukavaksi. Materiaalin saatavuudesta johtuen asetetun tavoitteen saavuttaminen ei ole vaikeaa. Lisäkoostumuksen elementteinä voidaan käyttää:

 • veistetyt jalat;
 • baaria;
 • muotoiset sarakkeet;
 • avoimet ikkuna-aukot;
 • ulkonevat osat katosta;
 • parvekkeet;
 • tikkaat;
 • koristeellisia laajennuksia.
Kodin koristelu lokerosta
Rakennustöiden avulla veistettyjä elementtejä, joiden avulla talo voidaan korjata, voi rakentaa todellisen satuhanan

Seinien ylimääräisen ulkoisen käsittelyn jälkeen et voi olla huolissasi rakennuksen esillä olevan ulkonäön säilyttämisestä. Maalaustarvikkeet, bitumiset liitokset ja metalli- muovipaneelit voivat merkittävästi pidentää rakenteen käyttöikää. Mielenkiintoisin on, että itse suunnittelet tulevaa asumista, anna sille haluamasi ilme ja koristele omalle maullemme.

Näin saat hämmästyttävän mahdollisuuden kokeilla itsesi arkkitehdin, sisustussuunnittelijan ja jopa rakentajan roolissa. Älä unohda mahdollisuutta osoittaa yksilöllisyyttäsi ja toteuttaa kaikki ajatuksesi.

Arbor lokista
Pyöreiden lokien avulla on mahdollista rakentaa lehtimaja hyvin yksinkertaisesti ja nopeasti

Pyöreät lokit ovat myös hyviä, koska jos haluat, voit helposti täydentää mitä tahansa rakennuksen osaa, esimerkiksi kesäkeittiö tai hienostunut veranta. Tärkein syy tällaisten muutosten tekemiseen on halu saavuttaa tasapaino kaikkien rakenteen elementtien suhteen.

lisää lokit taloon
Talon talosta on aina mahdollista tehdä liite

Kylpy pyöreistä lokeista

Jokainen tosi ystävällinen terveyttä parantava vesimenetelmä unelmoi saada hyvän puuhun. Pyöreistä lokeista valmistettu sauna, jonka kustannukset ovat hyvin demokraattiset, kykenee toteuttamaan tämän unelman. Suunnittelun etu on sen nopea asennus, luotettavuus ja ympäristöystävällisyys käytetyistä materiaaleista.

Kylpy pyöreistä lokeista
Pyöreät lokit - suosituin materiaali kylpyammeen rakentamiseen

Voit hankkia kylpyläprojektin mihin tahansa puun rakentamiseen. Jotta sinun ei tarvitse paljastaa, mitä viimeistelyaineita valitaan, kaikki tarvittavat laskelmat tehdään asiantuntijoilta.

Pyöreistä lokeista valmistetuissa kylpylöissä on seuraavat ominaisuudet:

 • materiaalin matala lämmönjohtavuus;
 • turvallisuus;
 • esteettinen valitus;
 • kestävyyttä.

Kaikki kylpyammeen rakentamiseen tarvittavat materiaalit ja komponentit voidaan tilata Internetin välityksellä. Samanaikaisesti toimituskustannukset eivät vaikuta merkittävästi koko hankkeen budjettiin. Asennettu paaluille tai tiilipinnoille, pyöreistä tukkeista tehdyt rakennukset eivät pelkää tulvia, maanjäristyksiä ja maaperän samentumista.

Hanke hirsistä
Hanke hirsistä

Oma höyrysaunan rakentaminen ei edellytä suurta maa-aluetta. Tämä on toinen merkittävä etu. Lisäksi talojen rakentamisluvan suunnittelu, johon kylpylät kuuluvat, on perinteisesti vähemmän aikaa kuin talon rakentamislupa.

Koti asuinpaikka: hankkeen vaihtoehdot

Loki lokit
Hirsitalo on täydellinen talven elämiseen

Pyöreiden lokien hankkeiden monipuolisuus hämmästelee mielikuvitusta. Jokainen heistä ansaitsee erillisen kuvauksen. Näiden rakenteiden ulkonäön lisäksi on toinen tärkeä etu: materiaalin avulla voit tehdä nopeasti säätöjä ja jos haluat laajentaa alkuperäistä aluetta.

House asuu pyöreistä lokeista
Tontti valmistettu puusta voidaan tehdä kaikenkokoisista

Tilojen suunnittelussa tärkein näkökohta on niiden nimetty tarkoitus. Ensimmäisen kerroksen hankkeeseen tulisi sisältyä:

 • keittiötilat;
 • tilavat huoneet;
 • business-huoneet;
 • työpajat;
 • kuistit;
 • urheiluhallit;
 • olohuoneet;
 • terassi.

Kiinnitä huomiota! Jokin näistä huoneista altistuu jatkuvasti suurille kuormille, mutta vakaan sijainnin perusteella säätöpaine jakautuu tasaisesti. Perusrakenteet eivät vaadi lisäkustannuksia lujuuden lisäämiseksi.

Hanke hirsistä
Talon tilojen nimittäminen on paremmin suunniteltu hankkeen vaiheessa

Toisessa kerroksessa on suositeltavaa sijoittaa:

 • lastenhuoneet;
 • huoneet;
 • makuuhuoneet;
 • kylpyhuoneet,
 • henkilökohtaiset kaapit;
 • kuistit.

Koska ikkunan näkymä on lisäkorvaus talonrakentamisessa tehdyille töille, suuret ikkuna-aukot mahdollistavat toisen kerroksen huoneen muuttamisen erinomaiseksi lepoalueeksi.

Materiaalien kustannukset, kustannusosa

Talon etu pyöristetyistä lokeista on hankkeen alhaiset kustannukset, koska komponenttiosien kustannukset ovat lähes kokonaan eliminoituneet. Seinät on nopeasti pystytetty lokeista, väliseinät on valmistettu kipsilevystä. Sahatavaran lisäkulutus edellyttää vain kantavia sisärakenteita.

Kipsilevyosio
Kipsilevyosion rakenne

Kustannukset liittyvät eristemateriaalin, erilaisten vaahtojen hankintaan. Kalliin osa on rakenteen perusta, mutta sen hinta on suuruusluokkaa alhaisempi kuin laattojen taloon perustuvan hinnan kustannukset, koska rakennus on paljon helpompaa.

Kylvyn hinta lokeista on noin 105 tuhatta ruplaa neliömetriä kohden. Asuntoalue 8x8 metriä kahdessa kerroksessa maksaa keskimäärin 680 tuhatta ruplaa neliömetriä kohden. Jäljellä olevat hinnat voivat vaihdella riippuen asiakkaan tarpeista talon rakentamiseen.

Yhteenvetona

Jos haluat rakentaa unelmiesi talon omiin käsiisi, modernit, pyöristetyistä lokeista tehdyt mallit auttavat sinua ymmärtämään kaikki ajatuksesi. Tämä materiaali on vahva, ympäristöystävällinen, kestävä ja kaunis. Lisäksi voit milloin tahansa tehdä rakennesäätöjä, laajentaa alueita tai muuttaa rakennetta hieman. Jopa aloittelija voi selviytyä työstä. Tärkeintä on seurata kehitettyä suunnitelmaa ja valita oikeat rakennusmateriaalit. Onnea!

Kuvagalleria:

Loading...