3d-laatat – kolmiulotteiset kuvioita sisätiloissa

Orkideat 3d

Nykyään rakennusmateriaalimarkkinoilla 3D-laatat ovat yhä suosittuja. Tämä moderni ja ainutlaatuinen materiaali voidaan käyttää melkein minkä tahansa tilan sisustukseen. Tällainen pinnoite näyttää hyvältä seinistä ja niiden elementeistä, sarakkeista, eekkaloista, tulisijoista, ja sen avulla julkisivut ovat erinomaisesti valmiit. Erityisesti nämä dynaamiset ja laaja-alaiset ratkaisut sopivat ihmisille, jotka mieluummin käyttävät uutta teknologiaa.
Eri 3D kuvaformaatti saattaa kattoon, seiniin tai lattiaan voi miellyttää meitä hämmästyttävä jäljitelmä-sininen, ääretön kenttä tai auringon metsään ja 3d ulkoasu laatat kylpyhuoneessa antaa omistajalle tunteen ollessa valtamerten syvyyksissä.

Kylpyhuone 3d

Lisäksi epätavallinen tekstuuripinnoite mahdollistaa peittää epätasaisuudet seinillä ja katolla, peittää ruma viestintä ja piilottaa silmäsi paljon enemmän. Tärkein laatu, joka houkuttelee tällaiseen tilojen suunnitteluun, on täysin uudenlainen käsitys avaruudesta. Tämä antaa meille oikeuden luottaa siihen, että kuvioitujen 3D-laatat ovat vallankumouksellinen ratkaisu, joka on tuonut uusia mahdollisuuksia klassisten tai innovatiivisten sisustusten suunnitteluun.

Mikä on 3d-laatta

Tämä innovatiivinen viimeistelymateriaali, jossa on 3D-grafiikka, perustuu mikrolinseknologiaan, joka ilmenee ainutlaatuisella yhdistelmällä kaakeloitu materiaali hiilikalvolla. Tämä yhdistelmä mahdollistaa 3D-kuvaefektin muodostumisen. Tuloksena oleva pinta on erittäin kestävä ja siinä on jonkin verran joustavuutta. Lisäksi siinä on tietty nestemäinen aine. Nestemäinen komponentti sisältää joukon väriaineita, jotka voivat olla sekä monivärisiä että yksiäänisiä.

Rakenteellisesti 3d-laatta koostuu useista kerroksista polykarbonaattimateriaalia:

 • emästä;
 • poistoja;
 • heijastin;
 • erittäin läpinäkyvä muovinen "linssi";
 • iskunkestävä kulutusta kestävä kerros.

Nestemäinen komponentti geelimassan muodossa, joka sijaitsee suojaavien kerrosten sisällä.
On huomattava, että useat erittäin vahvat lisäkerrokset ja erityinen suojaava yhdiste mahdollistavat lian kestävyyden ja riittävän suuren kuormituksen. Tällöin tuotanto valmistuu tavallisesti suorittamalla jokaisen yksikön testitesti lujuutta varten, jossa neliömetrin pinnasta tulee noin 500 kilogramman paine.

3d-seinä

Sellaisen laattaosan sisällä liikkuu värillistä geelitäyteainetta, joka pyrkii alueelle, jolla on pienin paine (korvausmenetelmä). Jopa vähäinen masennus johtaa äärimmäisen houkuttelevaan vaikutukseen, koska kolmiulotteisuuden illuusio ilmenee. Kuitenkin jopa suhteellisen voimakkaan 3d-puristuksen hetkellä laatta ei romahda, sen pinnalla ei ole repeämiä eikä halkeamia, mikä tarkoittaa, että nestemäisen komponentin vuotaa ei ole. Tiiviys varmistaa materiaalien käytön erittäin voimakkaasti.

Kylpyhuoneen seinään 3d

Oikein asennettu 3d-laatta voi muodostaa rasterikuvia, abstrakteja pisteitä tai säännöllisiä geometrisia muotoja. Samanaikaisesti erityiset teknologia- ja suunnittelutoiminnot auttavat sinua ihailemaan kuvioita mistä tahansa katselukulmasta. "Living cover" ei voi kattaa koko lattiaa tai seiniä, vaan myös osittaisia ​​lisäosia pintoihin, jotka on koristeltu tavanomaisella keramiikalla.

Aineiston edut ja haitat

Sisustuselementtejä, jotka voivat elvyttää 3D-laatat, suuri määrä, mutta suuri esteettisyys ei ole tämän kolmiulotteisen materiaalin ainoa laatu. Tämän laattojen tärkeimmät suorituskykyominaisuudet, jotka näkyvät paremmin, ovat:

 1. Suuri vastustuskyky monille mekaanisille vaurioille. Irtolevyn pintaa ei voida naarmuttaa, ja se kykenee kestämään hyvin suuria kuormia (vähintään 200 kilogrammaa neliösenttimetriä kohti).
 2. Pitkä käyttöikä. Asiantuntijoiden mukaan 3D-laatat voivat kestää vähintään 30 vuotta.
 3. Erittäin aggressiivisten ympäristöjen kemiallinen hyökkäys.
 4.  Hygieeniset ja hypoallergeenit. Laatoilla on täysin mahdotonta kehittää sieniä ja muita mikro-organismeja.
 5. Allergiat voivat käyttää tätä materiaalia kokonaan ilman pelkoa.
 6. Erinomainen vedenpitävyys.
 7. Levyn pinnassa on liukastumisominaisuudet. Lisäksi on olemassa poisto-vaikutus, kun siirrytään tällaisen laattojen läpi, näyttää olevan pehmeä pinnoite.
 8. Ultraviolettisäteily altistuu päällysteen vaimentumiselle aikaisintaan 5-8 vuodessa.

Volumetrinen kerros

Lisäksi irtotiilet ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa pinta-alan suunnitteluun eri tarkoituksiin. Samanaikaisesti laatat tarjotaan myyntiin valtava valikoima värejä, varmistaen sen mahtuu mihin tahansa sisätiloihin.

Kuitenkin, kuten luultavasti ja millä tahansa muulla materiaalisella, volumetrisella laatoilla on joitain haittoja, jotka rajoittavat sen käyttöä. Tällaiset puutteet eivät kuitenkaan riitä, vaan ne voivat johtua siitä, että niitä voidaan käyttää yksinomaan sisäisiin töihin. Joitakin haittoja aiheuttavat myös mahdolli- suus laattojen rakenteellisen muutoksen mahdottomuuteen, joten niitä ei voida leikata tai taivuttaa. No ja tietyt rajoitukset edellyttävät vaatimusta jättää vapaana noin seitsemänkymmentä prosenttia pinnasta yhtenäisellä suurella kuormituksella.

Laatat simpukankuoria

Tietenkin on asennusvaatimuksia. Ne ovat melko yksinkertaisia, mutta ne edellyttävät tiukkaa suoritusta. Irtopäällyste voidaan asentaa onnistuneesti vain kiinteälle, kuivalle, sileälle ja täysin tasaiselle alustalle. Periaatteessa mikään ei ole monimutkaista.

Loading...