Vinkkejä shampoiden valintaa ja käyttöä varten

Ihmiset, joilla on erilainen paalunpäällystys, etsivät usein laatua olevaa shampooa, jotta ne voivat puhdistaa itse huoneistossa.

Kaikilla kaupungin asukkailla ei ole mahdollisuutta käyttää kuivapesu- ja autopesuasemien palveluja, joissa on erikoistunut mattojen puhdistus.

Tärkeää! Hyvät työkalut mahdollistavat oikea-aikaisen puhdistuksen lattiat kädet ja nopeasti ratkaista ongelmia epämiellyttäviä hajua, vanhoja pilkkuja.

chistka_kovra_moyushhim_pylesosom

Suuremmat villaa olevat matot on vaikea pestä perinteisellä tavalla

Suuremmat villaa olevat matot on vaikea pestä perinteisellä tavalla. Ne imevät vettä hyvin ja ovat erittäin raskaita. Pesun jälkeen paalun tuotteet kuivuvat pitkään. He tarvitsevat erikoislaitteita, jotka auttavat kuivaamaan irtotavarat suoristetussa muodossa.

vybor_sredstva_dlya_kovrov
Shampoo matolle Natures Miracle

Ongelman ratkaisemiseksi nopeasti ja laadullisten puhdistus lattiapinnoitteet, kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien on julkaissut markkinoille kotitalouksien kemikaalien useita shampoot mattoja, jotka edistävät niiden helpon ja tehokkaan puhdistuksen. Erityiset shampoot mahdollistavat kodin tehokkaan puhdistuksen kotona käyttämällä improvisoituja työkaluja.

shampunj_dlya_kovrov
Erityiset shampoot mahdollistavat maton tehokkaan ja nopean puhdistuksen kotona käyttämällä improvisoituja keinoja

Mikä väline valita

Kuluttajat, jotka testasivat kotitalouskemikaalien valmistajien keinoja, pystyivät perehtymään heidän kykyihinsä ja tekemään asianmukaiset johtopäätökset. Tämä antoi heille mahdollisuuden nimetä maton parhaiten sopiva shampoo ja jättää positiivista palautetta siitä.

Venäjän valmistajista ensimmäinen paikka oli shampoo matolle 5+, joista on vain positiivisia asiakasarvioita. Valmistajat väittävät, että tuote on taloudellinen, sillä on kätevä pakkaus, miellyttävä tuoksu ja hyvin kirjoitetut ohjeet. Laatuominaisuuksiltaan shampoo vastaa täysin tunnettua "Vanish" -merkintää ja jotkin parametrit ylittävät sen.

preimushestva_shampunya_5
Venäläisten valmistajien joukossa ensimmäinen paikka oli shampoo matolle 5+

"Vanish" on Anglo-hollantilaisen Reckitt Benckiserin tavaramerkki. Hänellä on suuri valikoima erilaisia ​​tahranpoistoaineita, joiden avulla voit päästä eroon kaikentyyppisistä paikoista. Suuri joukko tämän merkin tahranpoistoaineita on shampoo manuaaliseen "Vanish" -tyyppien puhdistukseen. Tämä työkalu auttaa minimoimaan likaisen lattian puhdistaminen, poistamalla siitä epämiellyttävät tuoksut.

Huomautus! Mainostettu shampoo puhdistaa mattoja "Vanish", huolimatta sen koostumuksesta, erinomaisista puhdistus lattianpäällysteitä, on usein alttiina terävä kritiikki.

vanish_dlya_kovrov
"Vanish" on Anglo-hollantilaisen Reckitt Benckiserin tavaramerkki

Negatiivinen asenne ihmisiä tämän menetelmän johdosta, että "Vanish", shampoo matot, opetus on vain 2 vierasta kieltä, ja on vaikea ymmärtää käyttöehdot edustettuina kuvia.

shampunj_dlya_kovrov_vanish
Ihmisten kielteinen asenne tämän korjaamiseksi selittyy sillä, että "Vanish", matto shampoo, opetus on vain kahdella vieraalla kielellä

Kuluttajat, jotka eivät ymmärrä ohjeita, kaadetaan kaikki pakkaukset 900 ml: aan vettä, ja ne on saatu sekoittamalla erittäin väkevöityä vaahtoa aluksi puhdistamaan matto. Tämä johtaa siihen, että matto tulee tahmeaksi ja kuivuu pitkään. Epäonnistuneet yritykset puhdistaa se pölynimurilla johtavat usein laitteiden vaurioitumiseen.

sredstvo_dlya_chistki_kovrov_5
Matto shampoo «Vanish» tulee käyttää tarkasti ohjeiden mukaan

Mattoa puhdistettava shampoo "Vanish" tulee käyttää tarkasti ohjeiden mukaan. Vain silloin matot, matot ja verhoilupinnat tulevat puhtaiksi, kuten mainonnassa.

Kuinka käyttää tätä shampooa sopivasti mattoihin

"Vanish" -messuille, jotka toivat työtä tyydyttämällä, ohjeet siihen olisi käännettävä. Se kertoo vaiheittain, miten tätä työkalua käytetään manuaaliseen puhdistukseen.

chistka_kovra_shhetkoy
Puhdista matto tarvitset harjan

Työlle tarvitaan:

 • kumihanskat;
 • astia vaahdon valmistamiseksi;
 • sienellä;
 • harjalla;
 • pölynimuri.

Tärkeää! Käsien suojaaminen käsineillä on välttämätöntä, koska aine kuivaa ihon.

Aktiivinen vaikutus syövyttävien nesteiden epidermiksen ylempiin kerroksiin alentaa paikallista immuniteettia ja häiritsee luonnollisia prosesseja soluissa. Tämä voi aiheuttaa ihotulehdusta, ihottumaa ja muita ihosairauksia.

podgotovka_k_chistke_kovra
Ennen töitä matto on tyhjentynyt

Työn vaiheet:

 1. Ennen töitä matto on tyhjentynyt.
 2. Valmista sitten työliuos altaaseen tai kauhaan. Tätä varten laimenna väkevöityä ainetta 1: 9 tavallisella vedellä. Mittaa annos voi olla mitä tahansa säiliötä, mutta on parempi käyttää mittauskulmaa. 1 osaa "Vanish" -tyyppisten shampoo -materiaalina on 9 osaa vettä.
 3. Saatu liuos alkaa lyödä sienellä.
 4. Saatuaan irtotavaran välittömästi edetä pintakäsittelyyn.
 5. Kaikki matot on peitetty tasaisesti yhdessä kerroksessa vaahtomaisen massan kanssa.
 6. Kun uudelleen pinnalle vaahdon shampoo vettyminen kasa matto saattaa esiintyä, mikä johtaa pitkään kuivumisen ja muodostumista keltainen jäännös.
 7. Täydellisen käsittelyn jälkeen tuotteet siirtyvät seuraavaan vaiheeseen. Märkäpätö tulee harjata harjalla, jotta tuote voi vaikuttaa aktiivisesti likaa.
 8. Tämän jälkeen lattiapäällyste jätetään täysin kuivumaan.
 9. Tällä kertaa on suositeltavaa avata ikkunat ja tuuleta huone, koska mattojen shampoo työssäkäynnillä alkaa tuntea teräviä tuoksuja.
 10. Kolmen tunnin kuluttua hoidon lopusta matto voidaan imuroida.
kak_luchshe_ochistitj_kover
Märkäpilaa hierotaan harjalla

Jos sovellamme "Vanish" shampoo manuaaliseen puhdistukseen mattojen näiden ohjeiden mukaisesti, se tyhjentää kaikki hyviä paikkoja, ei aiheuta negatiivisia tunteita, koska rahoista turhaan ja pilasi ylimääräinen saippualla lattia ratkaisu.

Paras kotimaan shampoo matolle

Shampoo 5 + valmistetaan Stupinon kaupungissa. Se on venäläinen kotitalouskemikaalien valmistaja, joka on jo pitkään valmistanut erilaisia ​​tuotteita. Tehtaalla työskentelee ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka tuntevat prosessin subtletit. Valmistetuilla kotitalouskemikaaleilla on laaduntodistukset.

shampunj_5
Shampoo 5 + valmistetaan Stupinon kaupungissa

Laitoksen asiantuntijat ovat kehittäneet alkuperäisen tehokkaan taloudellisen välineen mattojen ja verhoiltujen huonekalujen manuaaliseen puhdistukseen. Ohjeita shampoon käyttöön väittää, että niiden korjaamiseksi:

 • poistaa pysyvän lian;
 • tappaa patogeenisen mikrofloorin;
 • visuaalisesti virkistää maaleja;
 • tuhoaa hajuja.

Shampoon käyttämät aktiiviset aineet mattojen manuaaliseen puhdistukseen estävät tilastollisen sähkön kertymisen. Tämä salli napun pysymisen puhtaana pitkään.

chistkav_kovra_doma
Jos laimennettu tuote ei ole pystynyt puhdistamaan pintaa kokonaan ja joissain paikoissa on ollut pysyviä epäpuhtauksia, on suositeltavaa käsitellä niitä väkevällä vaahdolla ilman vettä

Työtä varten tarvitaan samat työkalut kuin Vanish-vaahdon valmistamiseen. Puhdistusaineen puhdistamiseen on suositeltavaa:

 1. 2 rkl. l. sekoitetaan 1 litraan vettä ja vaahdotetaan liuos sienellä.
 2. Tuloksena oleva vaahto levitettiin tasaisesti lattian pinnalle.
 3. Ota sitten harjalla ja hankaa kasa.
 4. Kuivaamisen jälkeen pinta käsitellään pölynimurilla.
chistka_kovrov
Kuivauksen jälkeen pintoja on käsiteltävä pölynimurilla

Jos laimennettu tuote ei ole pystynyt puhdistamaan pintaa kokonaan, ja joillakin paikoilla on ollut pysyviä epäpuhtauksia, on suositeltavaa, että niitä käsitellään väkevällä vaahtomuovilla lisäämättä vettä.

kak_bystro_ochistitj_kover
Työssä on tarpeen käyttää vain vaahtoa, koska vesiliuos kuivuu pitkään

Työssä on käytettävä vain vaahtoa, koska vesiliuos kuivuu pitkään ja luonnontuotteet kutistuvat samaan aikaan. Ylimääräinen kosteus voi aiheuttaa tahrojen ulkonäön matolle.

kak_ochistitj_kovry
Ainetta voidaan säilyttää missä tahansa lämpötilassa, koska se säilyttää ominaisuutensa

Ainetta voidaan säilyttää missä tahansa lämpötilassa, koska se säilyttää ominaisuutensa. Viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen se voidaan hävittää ilman haittaa ympäristölle.

Shampoo 5+ matot puhdas sekä "Vanish". Käyttäjien arvosteluissa luetellaan lukuisia etuja:

 • on erinomaiset puhdistusominaisuudet;
 • on miellyttävä tuoksu;
 • laatu;
 • taloudellisesti käytetty;
 • helppokäyttöinen.
ochishenie_kovra
Shampoo 5+: lla on erinomaiset puhdistusominaisuudet

Koska valmistaja on huolehtinut ja varustettu yksityiskohtaisilla shampoilla mattojen puhdistamiseen, tämän työkalun käyttö ei aiheuta ongelmia. Jotta voit käyttää sitä, sinun tulee lukea käyttöohjeet, jotka on painettu pullon takapuolelle ja seuraa niitä.

metody_chistki_kovrov
Shampoo 5+ matot puhdas sekä "Vanish"

Shampoo matolle5 + on tilavuus 1 litra. Yläosassa pullo suljetaan massiivisella korkilla, joka on suunniteltu annostelemaan konsentraatti. Pulloon ulottuva niskan leveä kaula mahdollistaa geelimäisen nesteen lievän kaatamisen mittauskupaan. Konsentroitu aine on värillinen kellertävä. Puhdistuksen vaikutus näkyy välittömästi vaahdon levittämisen jälkeen pinon pinnalle. Matto puhdistetaan välittömästi tahroista ja sen värit tulevat kirkkaiksi.

sredstva_dlya_chistki_kovrov
Ratkaisulla on heikko tuoksu, joka on erittäin suosittu tämän parannuksen fanien kanssa

Ratkaisulla on heikko tuoksu, joka on erittäin suosittu tämän parannuksen fanien kanssa.

Kumpi näistä shampoista valitsee, päättää ostajan perustuen heidän tykkään ja materiaaleista.

ochishenie_kovrov_shampunyami
Mikä shampoo valita, ratkaista ostajan, joka perustuu heidän tykkäämään ja materiaaleja mahdollisuuksiin
Loading...