Miten puhdistaa keinotekoinen turkis vaatteilla?

kak_pochistitj_shubu_iz_iskusstvennogo_meha

Tällä hetkellä keinotekoisen valmistuksen turkki on saavuttanut laajan suosion. Tästä syystä hyvin usein kotitalouksilla on kysymys, kuinka puhdistaa keinotekoinen turkki, jota käytetään vaatteiden valmistuksessa.

Jos turkis alue saastuminen on pieni, jos kuluttua onnettomuudesta ei ollut enemmän kuin 2-3 päivää, sitten emäntä vaikuttaa kohtuulliselta kysymys, miten puhdistaa tekoturkiksen päässä pieni tuore lika kotona menemättä ammattilainen kuivapesu. On useita tapoja, joilla voit puhdistaa keinotekoiset turkis vaatteilla.

Lisäksi edellä mainittuja suosituksia ei tarvitse käyttää pitkäaikaisen turkiksen saastumiseen.

Näiden puhdistusmenetelmien käyttö suuren alueen saastumiseen voi johtaa kasaantumiseen ja mulkkaan pinoon, mikä auttaa häviämään tuotteen ulkonäköä.

kak_chistitj_iskusstvennyy_meh
Poista saastuminen materiaalin pinnalta kotitalouskemikaaleilla, jotka on suunniteltu mattojen hoitoon ja verhoiluun

Tekokuidun pienien epäpuhtauksien puhdistaminen

Nämä vinkit eivät ole merkityksellisiä lian puhdistamiseksi valkoisen värisen keinotekoisen turkin avulla. Jotta saisit tietää keinotekoisen valkoisen turkimen puhdistuksen, suosittelemme lukemaan valmistajan ohjeita, jotka ovat kiinnitettynä tuotteeseen.

moyushhee_sredstvo_dlya_posudy
Puhdistuskoostumuksen valmistelemiseksi sinun on yhdistettävä samassa suhteessa maissi- tai perunatärkkelys, astianpesuaine ja puhdistusaine ilman klooria

Tehokkaimmat tapit poistaa tahrat turkin pinnalta ovat seuraavat:

 1. Puhdistusyhdisteen valmistamiseksi maissi- tai perunatärkkelys, astianpesuaine ja puhdistusaine ilman klooria tulisi yhdistää samaan määrään. Tuotteen koostumuksessa on edullista levittää pesuainetta ei geelin perusteella, vaan nesteen muodossa. Kaikki aineosat sekoitetaan, kunnes saadaan homogeeninen seos. Tuotteen valmistuksen jälkeen se levitetään tahraan ja jätetään kuivumaan kokonaan, minkä jälkeen sinun on ravistettava asiaa ja työstettävä paalua harjalla, jolla on harvinaisia ​​hampaita.
 2. Poista saastuminen materiaalin pinnalta käyttämällä kotitalouskemikaaleja, jotka on suunniteltu päällystämään mattoja ja verhoilua. Paras puhdistusmenetelmä on käyttää puhdistusaine aerosolimuodossa. Aerosoli on suihkutettava turkispaikalla ja jätettävä kokonaan kuivaksi. Jos puhdistusaineita ei ole aerosolin muodossa, nestettä voidaan käyttää tuotteen puhdistamiseen. Ennen nesteen käyttöä se on laimennettava suhteessa 10 ml: aan vettä, jonka jälkeen tuotteen liuoksen on vaahdotettava. Tuloksena oleva liuos levitetään turkin pinnalle sienellä liuoksen levityksen jälkeen, sen on annettava kuivua, jonka jälkeen se poistetaan lautasliinalla tai hiustenkuivaajalla.
 3. Poista lika voidaan pyyhkiä kyllästetyllä bensiinillä. Ennen tämän menetelmän käyttöä tulee tarkistaa, onko maali poistettu paalusta bensiinin vaikutuksesta. Tätä varten pyyhi kasa bensiinillä väärällä sivulla. Bensiini on erityisen tehokas työkalu siinä tapauksessa, että tahra ilmestyy, kun kasa joutuu kosketuksiin joidenkin rasvaisten epäpuhtauksien kanssa.
benzin
Poista kontaminaatio puhdistetusta bensiinistä liotetuilla rämeillä

Tärkeää! Näitä menetelmiä voidaan käyttää vain, jos kontaminaatiolla on pieni pinta-ala.

Kuinka puhdistaa valkoista tai vaaleaa turkista?

Valkoisesta turkista käytetään usein turkisnahkoja. Siksi kotiäidit ovat huolissaan siitä, kuinka puhdistaa turkki keinotekoisesta turkista kotona. Valkoisen turkin itsepuhdistus voidaan suorittaa kotona vain, jos kasa on saanut keltaisen tai harmaan sävyn. Jos valkoisen keinotekoisen turkin pinnalle on voimakkaita epäpuhtauksia, niitä ei saa poistaa itsestään. Hyvin usein keinotekoista turkista käytetään lampaannahkojen ja hääpukujen valmistuksessa. Siksi kysymykset, kuin on mahdollista puhdistaa keinotekoinen turkis lampaan takki ja miten puhdistaa häät turkki keinotekoinen turkista, ovat tosiasiallisia tänään.

kak_chistitj_shubu
Valkoisen turkin itsepuhdistus voidaan suorittaa kotona vain, jos kasa on saanut keltaisen tai harmaata väriainetta

Huomautus! Optimaalinen puhdistusvaihtoehto on sen kuiva lajike, jota käytetään ammattimaisissa puhdistusaineissa.

Jokainen kotihoito edellyttää nesteiden käyttöä epäpuhtauksien poistamisessa. Hoidon aikana nesteet sekoittuvat lian kanssa ja pystyvät levittämään saastumisen lisäksi, mikä lisää tahran aluetta.

Kun päästään eroon saasteista kotona, voit käyttää seuraavia kemiallisia yhdisteitä ja keinoja:

 • vetyperoksidi;
 • sooda ja etyylialkoholi.

Käytä vetyperoksidia nukkumaan, ota 10 ml kemiallista yhdistettä ja sekoita 500 ml: n kanssa alkoholia. Liuos tulee levittää turkille ruiskupistoolilla, liuoksen käytön jälkeen asia on ripustettava ulkona kadulla. Kun turkiskuppi on kuivunut, se on kammattu kampaamalla.

perekisj_vodoroda
Käytä vetyperoksidia pylvään puhdistamiseen, ota 10 ml kemiallista yhdistettä ja sekoita 500 ml: n kanssa alkoholia

Sodan ja alkoholin puhdistukseen on sekoitettava 300 ml puhdasta vettä, 15 grammaa ruokasoodaa ja 5 ml alkoholia. Valmistettu liuos kyllästää sienen ja käsittelee turkinpäällysteen. Siinä tapauksessa, että kasa turkin on pitkä, pehmeää harjaa suositellaan hoitoon. Kun valmistettu liuos on asetettu saastuneen esineen pintaan, vaatteiden annetaan kuivua ulkoilmassa ja kampaa sitten turkis kampaamalla.

Jos turkista puhdistetaan alkoholi glyseriinillä, valmistetaan näiden aineiden seos. Tätä tarkoitusta varten etyylialkoholin liuos vedessä valmistetaan yhtä suurina määrinä, minkä jälkeen liuokseen lisätään muutama pisara glyseriiniä. Valmistettu liuos kaadetaan valmistettuun astiaan ja levitetään turkille sprinklerillä. Turkin puhdistaminen on tehtävä harjan suuntaisesti harjan suuntaan.

glicerin
Turkin puhdistukseen voidaan käyttää alkoholia glyseriinillä

Täysi turkispuhdistus

Tärkeää! On suositeltavaa puhdistaa turkis-turkistuote kokonaan kotona siinä tapauksessa, että turkiskuppi on tukossa pölyltä ja on menettänyt alkuperäisen ulkonäön.

Turkin täydellinen kuiva puhdistus voidaan tehdä saippualiuoksella. Tämä menetelmä sopii synteettisen turkin käsittelyyn. Kuitenkin, jos pohja on neulottu, tätä hoitomenetelmää ei suositella, koska saippualiuoksen käyttäminen aiheuttaa neulottua kangasta istumaan.

myljnyy_rastvor
Turkin täydellinen kuiva puhdistus voidaan tehdä saippualiuoksella

Saippualustan puhdistustapa suoritetaan useassa vaiheessa:

 1. Sinun tulee kaataa vettä lantioon, jonka lämpötila on enintään 30 ° C.
 2. Valmistettuun veteen lisätään detergenttijauhetta, joka ei sisällä klooria, nopeudella 2 rkl. l. 1 litraa vettä. Ennen käyttöä on tarpeen liuottaa jauhe hyvin veteen ja sekoittaa, kunnes muodostuu paksu vaahto.
 3. Pellavaiset olkapäät on sijoitettava saastuneeseen turkistuotteeseen.
 4. Pinnan päälle sinun täytyy levittää sienellä valmistetun vaahdon kanssa.
 5. Kun vaahtoa levitetään turkin pinnalle, se on spongoitettava useita kertoja paalin suuntaan.
 6. Ylimääräinen vaahto on poistettava puhtaalla kostealla sienellä.
 7. Jäljelle jääneiden turkistuotteiden kosteus poistetaan käyttämällä froteepyyhkeitä.
 8. Turkistuotteiden kuivaus on tehtävä ulkona tai huoneessa, jossa ei ole pattereita ja muita lämmityslaitteita.

Viimeinen vaihe turkistuotteen puhdistamisprosessissa on paalun kampaus. Tätä varten on suositeltavaa käyttää kampa harvinainen hampaita.

chistka_iskusstvennogo_meha
Viimeinen vaihe turkistuotteen puhdistamisprosessissa on paalun kampaus

Keinotekoisen turkin avulla tehty asia voidaan puhdistaa puuhakkeilla. Levitä levyä tasaiselle alustalle ja kostuta se ruiskupistoolilla. Tämä on välttämätöntä kaikkien epäpuhtauksien puhdistamiseksi ja tyhjentämiseksi pinoista. Levyn päälle sinun täytyy laittaa asia makaavan paalua alas. Seuraavaksi sinun on poistettava asia matto maton avulla matolle.

Hyllyn heittänyt asia on ripustettava henkareihin ja sirotella pienellä sahanpurulla. Jonkin ajan kuluttua sahanpuru on poistettava pitkällä nap-harjalla.

Kuinka puhdistaa keinotekoisen turkin kaulus?

Kaulus on yksi haavoittuvimmista vaatekappaleista. Epäpuhtaudet, jotka ilmenevät turkisen pinnalla, josta kaulus on tehty, ovat erittäin vakaita. Tämä johtuu siitä, että tämä elementti on useimmiten kosketuksessa ihon ja hiusten kanssa. Tällainen kosketus johtaa epäpuhtauksien turpeen saastumiseen kuin pohja, jauhe jne. Kaulusten tuotantoa varten käytetään turkista, jolla on lisääntynyt lujuuskeino. Tällaisen turkin puhdistamiseksi voidaan tehokkaampia keinoja poistaa epäpuhtauksien tahrat.

Suosituin puhdistusmenetelmä on perunajauhojen ja bensiinin käyttö. Perunajauhon puuttuessa voit käyttää perunatärkkelystä.

kartofeljnaya_muka
Suosituin puhdistusmenetelmä on perunajauhojen ja bensiinin käyttö

Kauluksen puhdistamiseksi sekoitetaan 2 kupillista jauhoa bensiinin kanssa, kunnes saadaan homogeeninen massa. Tuloksena oleva seos tulisi levittää kauluksen pinnalle saastuneille alueille. Seuraavaksi spray 2-3 lusikallista jauhoja kauluksessa. Kuivauksen jälkeen sinun on ravistettava jauhot ja maku jauhosta ja bensiinistä. Kauluksen puhdistus on suoritettava harjalla, ja käsittelyn jälkeen on suositeltavaa tuuleta tuote ulkona bensiinin hajun poistamiseksi.

Loading...