Tips til at vælge og bruge en shampoo til tæpper

Folk, der har forskellige bunke gulvbelægninger, søger ofte en kvalitets shampoo til tæpper til at rense det selv i en lejlighed.

Ikke alle borgere har mulighed for at bruge tjenesterne for renserier og bilvasksteder, hvor der er specialiseret rengøring af tæpper.

Vigtigt! Gode ​​værktøjer giver dig mulighed for at rense gulvbelægningen med dine hænder i tide og hurtigt løse problemer med en ubehagelig lugt, gamle pletter.

chistka_kovra_moyushhim_pylesosom

Store tæpper lavet af uld er svære at vaske på den traditionelle måde

Store tæpper lavet af uld er svære at vaske på den traditionelle måde. De absorberer meget vand og bliver meget tunge. Efter vask tørrer bunkeprodukterne i lang tid. De har brug for specielle enheder, der hjælper med at tørre bulkartikler i en retfærdig form.

vybor_sredstva_dlya_kovrov
Shampoo til tæpper Natures Miracle

For at løse problemet med hurtig og høj kvalitet rengøring af gulvbelægninger har indenlandske og udenlandske producenter udgivet flere shampooer til tæpper, hvilket letter deres nemme og effektive rengøring til markedet for husholdningsmaskiner. Særlige shampooer giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at rense tæppet hjemme ved hjælp af improviserede værktøjer.

shampunj_dlya_kovrov
Særlige shampooer giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at rense tæppet hjemme ved hjælp af improviserede midler

Hvilket værktøj at vælge

Forbrugere, der har testet de midler, som producenterne af husholdningskemikalier har tilbudt, var i stand til at gøre sig bekendt med deres evner og trække de relevante konklusioner. Dette tillod dem at nævne den bedste kvalitet shampoo til tæpper og efterlade deres positive feedback om det.

Blandt russiske producenter blev det første taget af shampoo til tæpper 5 +, hvoraf der kun er positive kundeanmeldelser. Fabrikanter hævder, at produktet er økonomisk, har en bekvem emballage, en behagelig lugt og velskrevne instruktioner. Med hensyn til dets kvalitetskarakteristika svarer shampoo fuldt ud til den kendte "Vanish", og ved nogle parametre overhales det.

preimushestva_shampunya_5
Blandt russiske producenter blev det første sted taget af shampoo til tæpper 5+

"Vanish" er et varemærke tilhørende det engelsk-hollandske selskab Reckitt Benckiser. Han har en stor række forskellige pletfjernere, som du kan slippe af med alle slags pletter. Blandt et stort antal pletfjernere af dette mærke er en shampoo til manuel rengøring af tæpper "Vanish". Dette værktøj hjælper med minimale omkostninger til at rengøre snavset gulv, fjerne det ubehagelige lugt.

Til noten! Den annoncerede shampoo til rengøring af tæpper "Vanish", på trods af dens sammensætning, fremragende rengøring gulvbelægninger, udsættes ofte for skarp kritik.

vanish_dlya_kovrov
"Vanish" er et varemærke tilhørende det engelsk-hollandske selskab Reckitt Benckiser

Folkets negative holdning til dette middel er forklaret ved, at Vanish, shampoo til tæpper, kun har instruktion på 2 fremmedsprog, og det gør det vanskeligt at forstå de anvendelsesregler, der præsenteres i billederne.

shampunj_dlya_kovrov_vanish
Folkets negative holdning til dette middel er forklaret ved, at "Vanish", shampoo til tæpper, vejledningen er kun på 2 fremmedsprog

Forbrugere, der ikke forstår instruktionerne, hæld al emballagen i 900 ml vand og opnås ved at piske med et stærkt koncentreret skum, begynder at rense tæppet. Dette fører til, at tæppet bliver klæbrigt og tørrer langt. Uheldige forsøg på at rengøre det med en støvsuger medfører ofte skade på udstyret.

sredstvo_dlya_chistki_kovrov_5
Tæppe shampoo «Vanish» bør anvendes strengt i henhold til vejledningen

Shampoo til tæpperensning "Vanish" bør anvendes strengt i henhold til instruktionerne. Først da bliver tæpper, tæpper og polstring polstring ren, som i reklame.

Hvordan man korrekt bruger denne shampoo til tæpper

At "Vanish" shampoo til tæpper bragte tilfredshed med arbejdet, instruktionen til det skulle oversættes. Det beskriver trin for trin hvordan man bruger dette værktøj til manuel rengøring.

chistka_kovra_shhetkoy
For at rense tæppet skal du have en pensel

Til arbejde skal du:

 • gummihandsker;
 • en beholder til fremstilling af skum
 • svamp;
 • pensel;
 • støvsuger.

Vigtigt! Beskyttelse af hænder med handsker er nødvendig, fordi agenten tørrer huden.

Aktiv virkning på de øvre lag af epidermis af ætsende væsker sænker lokal immunitet og forstyrrer naturlige processer i celler. Dette kan forårsage dermatitis, eksem og andre hudsygdomme.

podgotovka_k_chistke_kovra
Før arbejdet skal tæppet støvsuges

Arbejdsfaser:

 1. Før arbejdet skal tæppet støvsuges.
 2. Derefter forberede arbejdsløsningen i et bassin eller en spand. For at gøre dette skal du fortynde det koncentrerede middel 1: 9 med rent vand. Mål dosen kan være nogen beholdere, men det er bedre at bruge en målehætte. På 1 del af shampoo til tæpper "Vanish" tage 9 dele vand.
 3. Den resulterende opløsning begynder at blive slået med en svamp.
 4. Efter at have opnået bulkskum, fortsæt straks til overfladebehandling.
 5. Alle tæpper er dækket ensartet i et lag med en skummende masse.
 6. Hvis shampoo til tæpper gentagne gange påføres på skummets overflade, kan bunken overvælde, hvilket resulterer i lang tørring og dannelsen af ​​gule striber.
 7. Efter fuldstændig behandling går produkterne videre til næste trin. Våd bunke bør børstes med en børste for at give produktet mulighed for aktivt at påvirke snavs.
 8. Derefter efterlades gulvbelægningen helt tørre.
 9. På dette tidspunkt anbefales det at åbne vinduerne og ventilere rummet, fordi shampoo til tæpper på arbejdspladsen begynder at udstråle skarpe lugte.
 10. Efter 3 timer efter afslutning af behandlingen kan tæppet støvsuges.
kak_luchshe_ochistitj_kover
Våd bunke skal gnides med en børste

Hvis vi anvender "Vanish" shampoo til manuel rengøring af tæpper efter disse instruktioner, vil det rydde alle de gode vinkler, ikke forårsager negative følelser på grund af pengene brugt forgæves og forkælet overskydende sæbe gulvløsning.

Den bedste indenlandske shampoo til tæpper

Shampoo 5 + produceres i byen Stupino. Det er en russisk producent af husholdningskemikalier, der længe har produceret forskellige produkter. Fabrikken beskæftiger kvalificerede medarbejdere, som kender finesserne i processen. De kemiske produkter, der fremstilles på den, har kvalitetscertifikater.

shampunj_5
Shampoo 5 + produceres i byen Stupino

Specialister på anlægget har udviklet et originalt effektivt økonomisk værktøj til manuel rengøring af tæpper og polstrede møbler. Instruktioner til brug af shampoo hævder at deres middel:

 • fjerner vedvarende snavs;
 • dræber en patogen mikroflora
 • visuelt opdaterer malingerne
 • ødelægger lugte.

De aktive stoffer, der anvendes i shampoo til manuel rengøring af tæpper, forhindrer akkumulering af statistisk elektricitet. Dette gør det muligt for luret at forblive rent i lang tid.

chistkav_kovra_doma
Hvis det fortyndede produkt ikke har været i stand til helt at rengøre overfladen og på nogle steder har der været vedvarende urenheder, anbefales det at arbejde på dem med koncentreret skum uden tilsætning af vand

For at arbejde skal du bruge det samme sæt værktøjer som for at gøre Vanish skum. For at forberede en rengøringsmiddel til rengøring anbefales det:

 1. 2 spsk. l. bland med 1 liter vand og skum opløsningen med en svamp.
 2. Det resulterende skum påføres jævnt på overfladen af ​​gulvet.
 3. Tag så en børste og gnid bunken.
 4. Efter tørring skal du behandle overfladen med en støvsuger.
chistka_kovrov
Efter tørring er det nødvendigt at behandle overfladen med en støvsuger

Hvis det fortyndede produkt ikke har været i stand til helt at rengøre overfladen og på nogle steder har der været vedvarende urenheder, anbefales det at blive behandlet med koncentreret skum uden tilsætning af vand.

kak_bystro_ochistitj_kover
På arbejde er det nødvendigt at bruge kun skum, fordi vandopløsningen tørrer lang

På arbejdspladsen er det kun nødvendigt at bruge skum, fordi vandopløsningen tørrer i lang tid, og naturlige produkter krymper på samme tid. Overflod af fugt kan forårsage udseende af pletter på gulvtæppet.

kak_ochistitj_kovry
Midlet kan opbevares ved enhver temperatur, fordi den bevarer dets egenskaber

Agenten kan opbevares ved enhver temperatur, fordi den bevarer dets egenskaber. Efter udløbsdatoen kan den bortskaffes uden skade på miljøet.

Shampoo 5 + tæpper rene såvel som "Vanish". Brugere i anmeldelser lister sine mange fordele:

 • har fremragende rengøringsegenskaber;
 • har en behagelig lugt;
 • kvalitet;
 • økonomisk brugt
 • nem at bruge.
ochishenie_kovra
Shampoo 5+ har fremragende rengøringsegenskaber

Da fabrikanten har taget sig af og leveret detaljeret shampoo til rengøring af tæpper, forårsager brugen af ​​dette værktøj ikke vanskeligheder. For at anvende det skal du læse de anvendelsesregler, der er trykt på etiketten på bagsiden af ​​flasken, og følg dem.

metody_chistki_kovrov
Shampoo 5 + tæpper rene såvel som "Vanish"

Shampoo til tæpper5 + har et volumen på 1 liter. Øverst er flasken lukket med en massiv hætte, der er designet til at aflevere koncentratet. Halsen på flasken er bred, som giver dig mulighed for forsigtigt at hælde gellignende væske i en målehætte. Det koncentrerede middel er farvet gulligt. Virkningen af ​​rengøring er synlig umiddelbart efter påføring af skum til overflade af bunken. Gulvtæppet rengøres straks af pletter, og farverne bliver lyse.

sredstva_dlya_chistki_kovrov
Løsningen har en svag lugt, som er meget populær blandt fans af dette middel

Løsningen har en svag lugt, som er meget populær blandt fans af dette middel.

Hvilke af disse shampooer at vælge, beslutte køberen, baseret på deres muligheder og materielle muligheder.

ochishenie_kovrov_shampunyami
Hvilket shampoo at vælge, for at løse køberen, baseret på deres muligheder og materielle muligheder
Loading...