Tips for å velge og bruke en sjampo for tepper

Folk som har forskjellige bunke gulvbelegg, ser ofte etter en kvalitetssjampo for tepper for å rense det selv i en leilighet.

Ikke alle borgere har muligheten til å bruke tjenester av renserier og bilvaskstasjoner, hvor det er spesialisert rensing av tepper.

Viktig! Gode ​​verktøy gjør det mulig for deg å rengjøre gulvbeleggene med hendene i tide og raskt løse problemer med en ubehagelig lukt, gamle flekker.

chistka_kovra_moyushhim_pylesosom

Store tepper laget av ull er vanskelig å vaske på tradisjonell måte

Store tepper laget av ull er vanskelig å vaske på tradisjonell måte. De absorberer vann veldig mye og blir veldig tunge. Etter vask, tørker produktene tørre i lang tid. De trenger spesielle enheter som bidrar til å tørke bulkartikler i en rettet form.

vybor_sredstva_dlya_kovrov
Sjampo for tepper Natures Miracle

For å løse problemet med rask og kvalitativ rengjøring av gulvbelegg, har innenlandske og utenlandske produsenter sluppet på markedet av husholdningskjemikalier flere sjampoer for tepper som bidrar til deres enkel og effektiv rengjøring. Spesielle sjampoer lar deg raskt og effektivt rengjøre teppet hjemme ved hjelp av improviserte verktøy.

shampunj_dlya_kovrov
Spesielle sjampoer lar deg raskt og effektivt rengjøre teppet hjemme ved hjelp av improviserte midler

Hvilket verktøy å velge

Forbrukerne har, etter å ha prøvd midler som tilbys av produsentene av husholdnings kjemikalier, vært i stand til å gjøre seg kjent med sine evner og trekke de riktige konklusjonene. Dette tillot dem å kjenne den beste kvalitetssjampoen for tepper og la sine positive tilbakemeldinger om det.

Blant russiske produsenter ble det første tatt av sjampo for tepper 5 +, hvorav det kun er positive kundeanmeldelser. Produsenter hevder at produktet er økonomisk, har en praktisk emballasje, en hyggelig lukt og godt skrevet instruksjoner. Med hensyn til dets kvalitetskarakteristikker svarer sjampoen helt til den kjente "Vanish", og noen parametre overtar den.

preimushestva_shampunya_5
Blant russiske produsenter ble det første tatt av sjampo for tepper 5+

"Vanish" er et varemerke for det engelsk-nederlandske selskapet Reckitt Benckiser. Han har en stor linje med forskjellige flekkfjernere, som du kan kvitte deg med alle slags flekker. Blant et stort antall flekkfjernere av dette merket er en sjampo for manuell rengjøring av tepper "Vanish". Dette verktøyet hjelper med minimal kostnad for å rengjøre skitne gulv, fjerne fra det ubehagelige luktene.

Til notatet! Den annonserte sjampoen for rengjøring av tepper "Vanish", til tross for sammensetningen, er utmerket rengjøring av gulvbelegg, ofte utsatt for skarp kritikk.

vanish_dlya_kovrov
"Vanish" er et varemerke for det engelsk-nederlandske selskapet Reckitt Benckiser

Den negative holdningen folk til denne metoden på grunn av det faktum at "Vanish", shampoo for tepper, er undervisning bare to fremmedspråk, og det er vanskelig å forstå vilkårene for bruk representert i bildene.

shampunj_dlya_kovrov_vanish
Den negative holdningen til mennesker mot denne løsningen forklares av det faktum at "Vanish", sjampo for tepper, instruksjonen er bare på 2 fremmedspråk

Forbrukerne, som ikke forstår instruksjonene, heller all emballasje i 900 ml vann og oppnås ved å piske med et høyt konsentrert skum, begynner å rense teppet. Dette fører til at teppet blir klebrig og tørker lenge. Unsuccessful forsøk på å rengjøre den med støvsuger fører ofte til skade på utstyret.

sredstvo_dlya_chistki_kovrov_5
Teppe shampoo «Vanish» bør brukes strengt i henhold til instruksjonene

Sjampo for tepperensing "Vanish" bør brukes strengt i henhold til instruksjonene. Først da blir tepper, tepper og møbeltrekk, ren, som i reklame.

Slik bruker du denne sjampoen for tepper

Å "Vanish" sjampo for tepper, brakte tilfredsstillelse fra arbeidet, instruksjonen til det skulle oversettes. Det beskriver trinnvis hvordan du bruker dette verktøyet for manuell rengjøring.

chistka_kovra_shhetkoy
For å rense teppet trenger du en pensel

For jobb trenger du:

 • gummi hansker;
 • en beholder for fremstilling av skum;
 • svamp;
 • pensel;
 • støvsuger.

Viktig! Beskyttelse av hender med hansker er nødvendig, fordi agenten tørker huden.

Aktiv handling på de øvre lagene av epidermis av korrosive væsker senker lokal immunitet og forstyrrer naturlige prosesser i celler. Dette kan forårsake dermatitt, eksem og andre hudsykdommer.

podgotovka_k_chistke_kovra
Før arbeidet skal teppet støvsuges

Arter av arbeid:

 1. Før arbeidet skal teppet støvsuges.
 2. Forbered deretter arbeidsløsningen i et basseng eller en bøtte. For å gjøre dette, fortynn det konsentrerte midlet 1: 9 med vanlig vann. Mål dosen kan være noen beholdere, men det er bedre å bruke en målehett. På 1 del av sjampoen for tepper "Vanish" ta 9 deler vann.
 3. Den resulterende løsningen begynner å bli slått med en svamp.
 4. Etter å ha oppnådd bulkskum, fortsett umiddelbart til overflatebehandling.
 5. Alle tepper er dekket jevnt i ett lag med en skummende masse.
 6. Hvis sjampoen for tepper gjentas gjenspeiles på overflaten av skummet, kan haugen overfuktes, noe som resulterer i lang tørking og dannelsen av gule streker.
 7. Etter fullstendig behandling går produktene til neste trinn. Våt haug bør børstes med en børste for å la produktet aktivt påvirke smuss.
 8. Etter dette blir gulvbelegget helt tørt.
 9. På dette tidspunktet anbefales det å åpne vinduene og ventilere rommet, fordi sjampo for tepper på jobb begynner å utstråle skarpe lukt.
 10. Etter 3 timer etter at behandlingen er ferdig, kan teppet støvsuges.
kak_luchshe_ochistitj_kover
Våt haug skal gnides med en børste

Hvis vi bruke "Vanish" shampoo for manuell rengjøring av tepper i henhold til disse instruksjonene, vil det fjerne alle de gode stedene, ikke medfører negative følelser på grunn av pengene brukt forgjeves og bortskjemt overflødig såpe gulvløsning.

Den beste innenlandske sjampo for tepper

Sjampo 5 + produseres i byen Stupino. Det er en russisk produsent av husholdnings kjemikalier, som lenge har produsert ulike produkter. Fabrikken har kvalifiserte medarbeidere som kjenner til finessene i prosessen. Husholdningenes kjemiske produkter produsert på den har kvalitetssertifikater.

shampunj_5
Sjampo 5 + produseres i byen Stupino

Spesialister på anlegget har utviklet et originalt effektivt økonomisk verktøy for manuell rengjøring av tepper og polstrede møbler. Instruksjoner for bruk av sjampo hevder at deres middel:

 • fjerner vedvarende smuss;
 • dreper en patogen mikroflora
 • visuelt oppdaterer malene;
 • ødelegger lukter.

De aktive stoffene som brukes i sjampo for manuell rengjøring av tepper hindrer akkumulering av statistisk elektrisitet. Dette gjør at luret kan forbli rent i lang tid.

chistkav_kovra_doma
Hvis det fortynnede produktet ikke har klart å rengjøre overflaten og på enkelte steder har det vært vedvarende urenheter, anbefales det å arbeide med dem med konsentrert skum uten å tilsette vann

For å arbeide trenger du samme sett med verktøy som for å lage Vanish skum. For å forberede en rengjøringsmiddel for rengjøring, anbefales det:

 1. 2 ss. l. bland med 1 liter vann og skum opp løsningen med en svamp.
 2. Det resulterende skumet påføres jevnt på gulvflaten.
 3. Ta deretter en pensel og gni haugen.
 4. Etter tørking, behandle overflaten med støvsuger.
chistka_kovrov
Etter tørking er det nødvendig å behandle overflaten med støvsuger

Hvis det fortynnede produktet ikke har klart å rengjøre overflaten og på enkelte steder har det vært vedvarende urenheter, anbefales det at de behandles med konsentrert skum uten å tilsette vann.

kak_bystro_ochistitj_kover
På jobb er det nødvendig å bruke bare skum, fordi vannløsningen tørker lenge

På jobb er det nødvendig å bruke bare skum, fordi vannløsningen tørker lenge, og naturlige produkter krympes samtidig. Overflødighet av fuktighet kan føre til flekkutseende på teppet.

kak_ochistitj_kovry
Agenten kan lagres ved enhver temperatur, fordi den beholder sine egenskaper

Agenten kan lagres til enhver temperatur, fordi den beholder sine egenskaper. Etter utløpsdatoen kan den bortskaffes uten skade på miljøet.

Sjampo 5 + tepper rent samt "Vanish". Brukere i vurderinger viser sine mange fordeler:

 • har gode rengjøringsegenskaper;
 • har en hyggelig lukt;
 • kvalitet;
 • økonomisk brukt
 • enkel å bruke.
ochishenie_kovra
Sjampo 5+ har gode rengjøringsegenskaper

Siden produsenten har tatt vare på og levert detaljert sjampo for rengjøring av tepper, forårsaker bruken av dette verktøyet ikke vanskeligheter. For å bruke det, må du lese bruksreglene trykt på etiketten på baksiden av flasken og følge dem.

metody_chistki_kovrov
Sjampo 5 + tepper rent samt "Vanish"

Sjampo for tepper5 + har et volum på 1 liter. På toppen er flasken lukket med en massiv hette, designet for å dispensere konsentratet. Nakke på flasken er bred, noe som gjør at du kan forsiktig helle gelaktig væske inn i en målehett. Det konsentrerte middel er farget gulaktig. Effekten av rengjøring er synlig umiddelbart etter påføring av skum til overflaten av haugen. Teppet blir straks rengjort av flekker, og farger blir lyse.

sredstva_dlya_chistki_kovrov
Løsningen har en svak lukt, som er veldig populær blant fans av dette middelet

Løsningen har en svak lukt, som er veldig populær blant fans av dette middelet.

Hvilke av disse sjampoene å velge, bestemmer kjøperen, basert på deres liker og materielle muligheter.

ochishenie_kovrov_shampunyami
Hvilken sjampo å velge, for å løse kjøperen, basert på deres liker og materielle muligheter
Loading...