Prosjekter av hus fra runde logger 2018

Hus laget av runde logger

Hus laget av runde logger kommer inn i motet mot bakgrunnen av en generell tendens til å øke etterspørselen etter miljøvennlige materialer. Spesielt populært er bad fra runde logger, fordi treet alltid har vært et tradisjonelt materiale for bygninger med dette formål. Naturlig tre utstråler ikke skadelige stoffer under oppvarming, så helsen til dine kjære vil ikke bli truet. I tillegg har dette materialet gode egenskaper og rimelig verdi, og har også et bemerkelsesverdig utseende.

Hus laget av runde logger, prosjekter og priser for dem er mye mer lønnsomme enn alternative alternativer, siden dette råmaterialet ikke krever spesielle håndteringsevner. Videre observeres også økonomien i forbruket av materialet som brukes.

Bygge et hus fra runde logger

Hus laget av runde logger har blitt fasjonable for en tid siden takket være de mange gode egenskaper som slikt tre kan skryte av. Et stort antall prosjekter av lignende hus kan bli funnet på en hvilken som helst byggeportal dedikert til emnet for bygging av bygninger. Slike popularitet forklares bare fordi råvarer har en rekke fordeler. Så foreslår vi å vurdere noen av dem.

Runde logger
Runde logger behandles logger på spesialutstyr, i form av sylinder, med samme diameter
Diameter av runde logger
Den runde loggen varierer i diameter

Fordelene ved denne byggevalg er:

 • sparer tid og penger;
 • enkel håndtering av materialet;
 • ekstern estetikk av naturlig tre;
 • evnen til å bruke noen ferdigheter;
 • miljøsikkerhet av materialet;
 • evnen til en naturlig logg til termoregulering;
 • materiell motstand mot mange negative eksterne faktorer;
 • muligheten for å bygge i komplekse områder.
Termisk ledningsevne av en logg
Termisk ledningsevne i en logg i forhold til en murstein og betong
Hus av logger
Tømmerhuset er økologisk rent og perfekt egnet for familielivet
Interiør av huset fra logger
Loggveggene i tømmerhuset ser estetiske til og med uten å fullføre

Hyttebygninger av landstype og bad fra runde logger er i stor etterspørsel. Den siste utviklingen innen lavkonstruksjon har gjort det mulig å forbedre teknologien for å opprette en loggramme med tanke på destruktive faktorer. Bruken av isolerende og motstående materialer gjør det mulig å forlenge bygningens levetid betydelig. I tillegg kan moderne trebehandlingsblandinger beskytte det mot skadelige effekter av fuktighet, insekter og andre destruktive faktorer. Det er ingen hemmelighet at naturlige materialer er ganske følsomme for miljøets effekter. Ved å bruke et visst beløp for kjøp av beskyttende stoffer og belegge loggen, kan du forbedre egenskapene, forlenge serviceperioden betydelig, og legge til rette for omsorg.

Krymping av logger
Vær oppmerksom på at huset med avrundede logger krymper
Beskyttende impregnering av logger
For at loggen skal vare lenger, er det nødvendig å foreskrive det med beskyttende stoffer

Byggingen av bygninger fra runde logger er mulig i områder med seismisk aktivitet. I områder med store konsentrasjoner av vann, hvor murverk eller betongplater bare vil være ustabile, vil bruken av slikt materiale tillate bygningen å bli levert uten mye anstrengelse. Som du kan se, er det mer enn nok fordeler, så det er ikke overraskende at en slik logg lenge har fortjent kjærligheten til mange byggere. Hvis du er på utkikk etter en billig og høyverdig løsning for å opprette en bygning, kan dette alternativet kalles den beste.

Prinsipp for materiell bruk

Den avrundede loggen er laget av en bjelke av visse trearter som har gjennomgått spesiell behandling. I tillegg til mekanisk rensing av overflaten, er den nivellert. Disse metodene gjør det mulig å oppnå omtrent samme diameter på hver logg, noe som gjør dem til et utmerket råmateriale for å bygge hus, bad og andre strukturer.

Byggingen av runde logger utføres i samsvar med de allment aksepterte prinsippene for oppføring av trekonstruksjoner. Hovedoppgaven i dette tilfellet er en kompetent planløsning for å beregne spenningen og stabiliteten til strukturen. Til å begynne med anbefaler vi at du oppretter en nøyaktig tegning og nøye tenker gjennom hvert trinn, slik at du ikke har uventede problemer og vanskeligheter under arbeidet. Hvis du er ny i denne virksomheten, bør du innhente hjelp fra fagfolk.

Hus tegning fra logger
Hvis du ønsker å tegne en individuell tegning, kan du bestille den i spesielle arkitektkontorer

Nye prosjekter av bygninger fra runde logger i 2018, to hovedområder: Dekorative sommerstrukturer og boliger for hele året. Hovedforskjellen ligger i fundamentet: Konstruksjonen kan bygges på en betong-murstein eller på stelter.

Betong-murstein fundament
For lyse strukturer, små bad eller lysthus, er det mulig å bygge et betong-murstein fundament

For en boligstruktur som vil bli utsatt for konstant belastning, opprettes et prosjekt på en betong-murstein pute. Et solid fundament øker strukturen til en viss høyde over bakkenivå. Den resulterende plassen kan brukes til å utstyre en bolig kjeller eller en underjordisk garasje.

Bad og hytter er hovedsakelig installert på hauger. Dette gjør at du kan redusere kostnadene ved prosjektet betydelig. I tillegg har dette alternativet fordeler i ereksjonshastigheten. Valget til fordel for installasjonen på haugen påvirker ikke stabiliteten til strukturen i det hele tatt. I tillegg vil en slik jobb kunne gjøre en nybegynner i byggebransjen. Det viktigste er å fylle opp med nødvendige materialer og verktøy, følg nøye instruksjonene og anbefalingene fra profesjonelle mestere.

Pile foundation
For hytter og en gangvei er det bedre å bruke et bunkefunn

Funksjoner av konstruksjon fra runde logger

Naturligvis, som i alle andre tilfeller, når man bygger ulike typer strukturer, bør mange nyanser vurderes. For mange mennesker er en av de avgjørende faktorene til fordel for en eller annen konstruksjonsmetode kostnaden. Priser for badstuer fra runde logger er sammensatt av kostnader for:

 • bygningsmaterialer;
 • etterbehandling materialer;
 • isolerende materialer;
 • internt arbeid;
 • utleie av utstyr eller ansettelse av arbeidernes brigader.

Kostnaden ved oppføring av andre typer bygninger beregnes i henhold til samme ordning. Hovedbetingelsen for arbeid med avrundet tre er tilstedeværelsen av klare beregninger av bærende konstruksjoner, siden hele stabiliteten av strukturen er direkte avhengig av et gjennomtenkt prosjekt, som tar hensyn til alle operasjonelle krav.

Loggen leveres i allerede bearbeidet og klar for byggevann. Etter bygging av tømmerhuset begynner de indre isolasjonsarbeidene. Da treet kan forverres på grunn av plutselige temperaturendringer og høy luftfuktighet, blir dette byggetrinn spesielt oppmerksomt. Alle belegg blir behandlet med et spesielt skummateriale, spalene er punktert - dermed eliminerer muligheten for skader på loggen.

Termisk bildebehandling av et tømmerhus
Varmetap oppstår gjennom hull mellom logger og ledd
logger Zakonopachivanie
For å redusere varmetap, er huset avrundet av runde logger, sømmen er stengt

Husk! Å utføre disse arbeidene er en forutsetning for langsiktig drift av et hus eller et bad, så spar ikke på blandinger for behandling.

Et like viktig stadium i gjennomføringen av prosjektet er innføring av kommunikasjon. Siden beliggenheten må overholde brannsikkerhetsregler og tas i betraktning når huset tas i drift, er det nødvendig å legge rør i full overensstemmelse med planen. I tillegg bør det tas særlig hensyn til isolasjonen.

Designe et kommunikasjonsprosjekt hjemme
Utforming av kommunikasjon hjemme er også verdt å registrere under byggfasen

Sommerhus fra runde logger

En hytte laget av runde logger gleder øynene med sin ubegrensede dekorativitet. Dette er et veldig attraktivt alternativ for å bo om sommeren. Siden alle møblene er laget av logger, er slike hus bare mettet med atmosfæren av patriarkalsk hygge. I tillegg vil denne løsningen sikkert være til smak av elskere av miljøvennlige, naturlige materialer. Slike hus ser vakre og koselige ut, slik at de kan dekorere noe dacha-område.

De mest populære prosjektene er:

 • to-etasjers bygninger;
 • en-etasjes hus med loftet;
 • design med to tårn;
 • Finske hus;
 • hus med en stor veranda.
Sommer tømmerhus
Et lite hus laget av logger er et utmerket alternativ for å gi

Ulike ferdigheter tillater boligen å gi maksimal komfort. På grunn av tilgjengeligheten av materialet, er det ikke vanskelig å oppnå det fastsatte målet. Som elementer i tilleggsinnredning kan brukes:

 • utskårne platbaner;
 • bar;
 • formet kolonner;
 • openwork vindu åpninger;
 • utragende deler av taket;
 • balkonger,
 • stiger;
 • dekorative utvidelser.
Dekorasjon av et hus fra en logg
Ved hjelp av skårne elementer av dekorere huset fra logger, kan du bygge en ekte eventyr eiendom

Etter ytterligere ekstern behandling av veggene, kan du ikke bekymre deg i det hele tatt om å bevare bygningens presentable utseende. Malingsmaterialer, innrusting med bituminøse ledd og metallplastpaneler kan betydelig forlenge strukturenes levetid. Det mest interessante er at du selv utformer fremtidens bolig, gir det ønsket utseende og dekorere til din egen smak.

Dermed får du en fantastisk mulighet til å prøve deg selv i rollen som arkitekt, interiørdesigner og til og med byggmester. Ikke gå glipp av muligheten til å vise din individualitet og realisere alle dine ideer.

Arbor fra logger
Ved hjelp av avrundede logger er det mulig å bygge en arbor veldig enkelt og raskt

Runde logger er også gode, fordi hvis du vil, kan du enkelt fullføre noen deler av strukturen, for eksempel et sommer kjøkken eller en raffinert veranda. Hovedgrunnen til å gjøre slike endringer er ønsket om å oppnå balanse mellom alle elementene i strukturen.

legg til huset av logger
Til huset fra en tømmer er det alltid mulig å lage et vedlegg

Bad fra runde logger

Alle sanne kjennere av helseforbedrende vannprosedyrer drømmer om å komme inn i et godt trebad. En badstue laget av runde logger, hvor kostnadene er svært demokratiske, er i stand til å realisere denne drømmen. Fordelen med dette designet er rask installasjon, pålitelighet og miljøvennlighet av materialene som brukes.

Bad fra runde logger
Runde logger - det mest populære materialet for å bygge et bad

Du kan bestille et badprosjekt på et hvilket som helst område dedikert til bygging av tre. For at du ikke trenger å pusse over hvilke ferdigstoff som skal velges, vil alle nødvendige beregninger bli gjort av spesialister.

Bad laget av runde logger har følgende egenskaper:

 • lav varmeledningsevne av materialet;
 • sikkerhet;
 • estetisk appell;
 • holdbarhet.

Alle materialer og komponenter som er nødvendige for bygging av bad, kan bestilles via Internett. Samtidig vil kostnaden for levering ikke påvirke hele budsjettprosjektet betydelig. Installert på hauger eller mursteinstolper, er bygninger fra avrundede logger ikke redd for flom, jordskjelv, nedbør av jord.

Prosjekt av et bad fra en logg
Prosjekt av et bad fra en logg

Å bygge eget dampbad krever ikke et stort stykke land. Dette er en annen viktig fordel. I tillegg er utformingen av tillatelser for bygging av hus i nærheten av huset, som badene tilhører, tradisjonelt mindre tid enn autorisasjonen til å bygge et hus.

Hjem for permanent bosted: prosjektalternativer

Hus av logger
Tømmerhuset er perfekt for vinterlivet

Utvalget av prosjekter fra runde logger forbløffer fantasi. Enhver av dem fortjener en egen beskrivelse. I tillegg til det dekorative utseendet på disse strukturene, er det en annen viktig fordel: materialet som brukes gjør at du raskt kan gjøre justeringer, og hvis du vil utvide det opprinnelige området.

Hus for å leve fra runde logger
Hus laget av logger kan være laget av enhver størrelse

Det viktigste aspektet i planleggingen av lokaler er regnskapsmessig av deres utpekte formål. Første etasje prosjektet bør omfatte:

 • kjøkkenfasiliteter;
 • romslige haller;
 • business rom;
 • workshops;
 • verandaer;
 • sportshall;
 • stuer;
 • terrasse.

Vær oppmerksom! Noen av disse rommene blir stadig utsatt for høy belastning, men på grunn av en stabil plassering på fundamentet, utøves trykket jevnt fordelt. De grunnleggende bærende konstruksjonene krever ikke ekstra kostnader for å øke styrken.

Prosjekt av hus fra logger
Utnevnelse av lokaler i huset er bedre planlagt i prosjektfasen

I andre etasje anbefales det å plassere:

 • barnas rom;
 • gjesterom;
 • soverom;
 • bad,
 • personlige skap;
 • verandaer.

Ettersom utsikten fra vinduet vil være en ekstra gjengjeldelse for arbeidene som er investert i byggingen av huset, vil store vinduåpninger tillate å vende hvilket som helst rom i andre etasje til et utmerket sted for hvile.

Kostnad for materialer, koster del

Fordelen med huset fra avrundede logger er den lave prisen på prosjektet, på grunn av at kostnadene for komponentdeler er nesten helt eliminert. Vegger er raskt reist fra logger, skillevegger er laget av gipsplater. Ytterligere forbruk av sagket tømmer krever bare bærende indre strukturer.

Gipsplater-partisjon
Struktur av gipsplater-partisjonen

De tilhørende kostnadene er for kjøp av isolasjonsmateriale, ulike skum. Den dyreste delen er grunnlaget for strukturen, men prisen er en størrelsesorden lavere enn prisen på grunnlaget for et hus laget av plater, siden selve konstruksjonen er mye lettere.

Prisen på et bad fra logger er omtrent 105 tusen rubler per kvadratmeter. Husareal på 8x8 meter i to etasjer vil koste et gjennomsnitt på 680 tusen rubler per kvadratmeter. De resterende prisene kan variere avhengig av kundens krav til byggingen av huset.

Oppsummering

Hvis du ønsker å bygge huset til drømmene dine med egne hender, vil moderne design av hus laget av avrundede logger hjelpe deg med å realisere alle dine ideer. Dette materialet er sterkt, miljøvennlig, slitesterkt og vakkert. I tillegg kan du til enhver tid gjøre justeringer i designet, utvide området eller endre strukturen litt. Selv en nybegynner kan takle arbeidet. Det viktigste er å følge den utviklede planen og velge riktig byggemateriale. Lykke til!

Bildegalleri:

Loading...