Hvorfor trenger jeg en selvklebende reflekterende film?

Film på vinduer

Hvem elsker ikke sommer, solens varme og sang av fugler? Selvfølgelig liker alle denne sesongen av året. Likevel, i noen tilfeller kan slike solstråler forårsake stor ubehag og føre til dårlig helse. Solen, som bryter gjennom vinduene, kan overopphete rommet, gjør det varmt og prippen. Hva kan i dette tilfellet gjøres, hvordan du beskytter huset mot soloppvarming? Faktisk er det en vei ut, samtidig enkel nok og kjent for mange - en lysreflekterende film på vinduer. Denne typen film kan limes ikke bare til vinduene i leilighetene, men også til maskiner, så vel som andre gjennomsiktige overflater. Reflekterende film, selvklebende, vil det bli diskutert senere.

Søknad i en høyhus

Reflekterende film: hva er det, det som trengs

I utseende virker det skjøre, men en slik film kan tåle skarpe endringer i temperaturregimet og tjene mer enn en sesong. Generelt kan du gjøre uten en slik film, for eksempel når du installerer Windows, bestiller du et spesielt belegg som vil reflektere solens stråler. Vi merker imidlertid at denne tjenesten ikke er billig og til en pris kan nå nesten halvparten av kostnaden av selve vinduet. Derfor er reflekteringsfilmen mer akseptabel, det er billig og med ønsket om å fjerne det enkelt uten å skade glassets overflate. Dermed registrerer mange kjøpere det praktiske i filmen og foretrekker å bruke den årlig.

Film liming

Hva er fordelene med dette produktet?

Først av alt inkluderer fordelene av filmen sin tilgjengelighet. For i dag er det den eneste rimeligste kostnaden for å beskytte deg hjemme fra brennende solstråler. Men dette er ikke alle fordelene ved en slik oppfinnelse.

Vi anbefaler å lese vår artikkel En interessant løsning med en glassmaleri.

Fotofilm innsiden

Sannsynligvis vet alle eierne at solens stråler kommer på ulike overflater, som tapeter, malte vegger og til og med klær som kan misfarges. Overflaten blir brent, mister sin estetikk, attraktivt utseende og jevn funksjonalitet. Filmen vil bli en ekte beskytter av dine møbler og vegger. I tillegg kan en slik film til og med spare på strøm. Tross alt behøver du ikke holde klimaanlegget i dager i slått modus. Filmen forhindrer overoppheting av rommet i løpet av dagen, derfor er du i rommet, vil du ikke føle deg varm og prippen.

Spesielt bruk av film er følt i store kontorer. Det ble notert at hvis det var film på vinduene, økte arbeidskapasiteten til folk. Dette skyldtes mangel på sterkt sollys, noe som førte til ubehag og en temperaturstigning på kontoret. Som et resultat følte personen livlighet og ro, ingenting distrahert ham.

Det er verdt å merke seg og sikkerheten ved å bruke et slikt tilbehør. Hvis glasset er skadet, for eksempel hvis overflaten er ødelagt, forblir fragmentene på filmen, og beskytter dem mot kutt og skader.

Les også vår artikkel Bruke selvklebende film på kjøkkenet.

Farger av filmen

Også, er filmen et utmerket alternativ for de som ikke liker gardiner. Den tette strukturen beskytter deg mot andres øyne, noe som gjør at du kan gjøre forretninger hjemme og ikke tenke at noen ser deg. Spesielt vil det være interessant for folk som bor på de første etasjene i leilighetene.

Hva koster dette tilleggsutstyret

Litt tidligere ble det sagt at denne typen emne har en budsjettverdi. Selvfølgelig vil sluttprisen avhenge av produsentens firma, tettheten av filmen og dens størrelse. I gjennomsnitt kan du kjøpe dette alternativet for solbeskyttelse for 100-150 rubler. Enig, dette er en ganske lav pris, gitt at en slik film kan brukes når som helst på året og mer enn en sesong på rad.

Les også vår artikkel Reflekterende speilfilm for Windows.

Fargefilm

Hvordan bruke en reflekterende film

Denne typen film er veldig enkel. Fjern emballasjen, forsiktig utfolde og klipp av ønsket stykke. Filmen har selvklebende kanter som må løses og påføres glasset så tett som mulig.

I tilfelle der du kjøpte den enkleste versjonen av filmen, må du i tillegg tilberede en såpeoppløsning, siden et slikt produkt ikke har selvklebende kanter. Ta litt flytende såpe og oppløs den i en liten mengde varmt vann, du kan ta fra beregningen av 1 ss. l. såpe for 500 ml vann. Bruk deretter en frakk til å påføre en såpeoppløsning på glasset og fest filmen så snart som mulig. Denne manipulasjonen vil lignes på noe på liming av tapet. Pass på at det ikke kommer bobler eller sprekker på filmen. Sprekker i form av sprekker kan ikke fjernes, men boblene kan lett elimineres ved å stikke med en nål og klemme luften ut av dem.

Øyeblikket med liming

Denne filmen er også fjernet ganske enkelt, spesielt hvis produktet var opprinnelig med selvklebende sider. Hvis vi snakker om et billigere alternativ, hvor du måtte bruke en såpevæske, så når du fjerner den, kan du trenge en spray for vinduer basert på alkohol.

Vi håper at artikkelen bidro til å forstå og forstå hva en lysreflekterende, selvklebende film er. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe den, så husk å vurdere størrelsen på vinduet eller overflaten som du planlegger å lim den på. Selv med et klimaanlegg, ikke vær for lat for å bruke et lignende produkt. Filmen vil gi en følelse av kulde, beskytte mot effekten av ultrafiolett lys, skape koselighet.

Loading...