Hvorfor bør du tenke på å lage en reflekterende film på Windows

Reflekterende film på vindusprøve

Flykte fra den lyse solen er noen ganger ganske vanskelig. Ultrafiolette stråler som trer gjennom rommet gjennom vinduene kan skade ikke bare møbler, men også personen. Reflekterende film på vinduene er en ekte frelse fra solen. I tillegg brukes den både sommer og vinter, fordi egenskapene ikke er begrenset til beskyttelse mot brennende sol. Den er utmerket for varme- og lydisolasjon, noe som gjør det mulig å løse flere problemer samtidig.

Egenskaper av materialet

Dette produktet blir stadig mer populært blant forbrukerne, fordi det er en ganske budsjett, men effektiv måte. Den er laget av metallisert polyetylentereftalat ved hjelp av forstøvning, som utfører funksjonen av reflekterende mikrobølgestråling. Først og fremst er beskyttelsesfilmen på vinduene designet for å forhindre oppvarming av bygninger og lokaler fra sollys som trer gjennom vinduene. I tillegg tillater det ikke farlige ultraviolette stråler som holder opp ca 99% av dem. Dermed sparer du møbler og andre interiørvarer fra falming og vil kunne opprettholde en normal temperatur i rommet uten å bruke klimaanlegg.

Reflekterende film på vinduer

Den største fordelen er brillens ensidige synlighet etter liming av filmen på vinduene. Dette betyr at du som før vil se alt som skjer på gaten, og forbipasserende vil bare se speilet på vinduene dine. Dette gjelder spesielt for beboere i de første etasjene og eierne av glassmalerier. Dermed vil du føle seg komfortabel og komfortabel i ditt hjem, uten å bekymre deg for at noen vil plage å se i huset ditt.

Filmen på vinduene fra solen er flere ganger billigere enn toning, som er dens alternativ. Men besparelsene slutter ikke der. Faktum er at det har varmereflekterende egenskaper, og dette vil igjen tillate å bruke mindre strøm. Om sommeren reflekterer filmen varme, holder seg kul i rommet, og om vinteren - tvert imot, vil det ikke slippe ut.

Materialegenskaper

Ofte forstyrrer overdreven sollys normal levetid. Å se på TV, arbeide på en datamaskin og hvile blir bare uutholdelig når skjermen flimrer eller et blendende lys slår øynene dine. Alle disse problemene løses ved hjelp av reflekterende materiale. Det er verdt å merke seg at graden av mørkere på dekselet og fargen du velger, slik at du får muligheten til å ta hensyn til alle funksjonene i rommet og å oversette alle dine ideer til virkelighet.

Reflekterende film for vinduer

Filmen limes til vinduene for å endre glassets overføring, absorberende og refleksegenskaper, så husk at det er kvaliteten og egenskapene som bestemmer resultatet. Interessant, det bidrar også til å beskytte rommet: Hvis glasset er skadet, vil det ikke bryte seg inn i små biter, men forblir på den klissete overflaten. Dermed risikerer du og din familie ikke å få noen skader eller kutt.

Reflekterende film på windows eksempel

Det er ingen hemmelighet at klimaanlegg ofte forårsaker forkjølelse hos barn og voksne. Derfor, hvis huset har barn, vil filmen være en verdig erstatning for en usikker enhet.

Teknologi for liming

Du kan installere dekselet selv, for dette trenger du ikke noen spesielle ferdigheter. Det viktigste er å gjøre alt pent og følge følgende anbefalinger:

 • Før du starter prosedyren, vask og rengjør glasset av all slags smuss, det skal ikke engang være støv på glasset, så bruk vaskemidler eller en vindusskraper.
 • Sug det rensede vinduet med såpevann og kutt filmen forsiktig. For dette må du fjerne målingene fra vindusrammen ved hjelp av et målebånd. For å åpne filmen, hjelp en skarp kniv eller malingkniv.
 • belegget påføres bare på en våt overflate. Begynn i øverste hjørner, sakte bevege seg fremover og glatt foldene med en plastspatel.
 • En speilfilm på vinduer bør helt tilsvare funksjonene til et arrangement av leiligheten din, og derfor vurdere alle nyanser. For eksempel, for leiligheter som har vinduer på solsiden, bør du kjøpe den tetteste filmen.

Reflekterende film på verdighetsvinduer

Oppsummering: fordeler og ulemper

Overraskende, for å finne feil med dette materialet, må du tenke hardt. Til slutt blir alle sine negative egenskaper redusert bare til det faktum at i et regnfullt og overskyet vær vil det være svært lite lys i rommet. Filmen kan ikke skyves til side eller åpnes litt, men mangel på lys kan lett elimineres med kunstig belysning.

Reflekterende film for vinduet klistremerker

Men fordelene er mye større. Disse inkluderer:

 • lav pris;
 • Tilgjengelighet i butikker og supermarkeder;
 • enkel installasjon og drift;
 • høy kvalitet;
 • gode beskyttende indikatorer;
 • holdbarhet;
 • praktiske.

I tillegg til de ovennevnte plussene, bør det sies om sin estetikk: Den dekorative filmen på vinduene, i tillegg til hovedfunksjonene, vil legge til innredning til ditt interiør og vil være fornøyd hver dag med en vakker farge eller uvanlig mønster.

Reflekterende film på vinduer på kontoret

Loading...