3d-fliser – tredimensjonale mønstre i interiøret

Orkideer 3d

I dag, i byggematerialemarkedet, blir 3D fliser stadig mer populært. Dette moderne og eksklusive materialet kan brukes til innredning av nesten alle lokaler. Et slikt belegg ser bra ut på veggene, og deres elementer, kolonner, hektar, peiser, i tillegg, med hjelpen er fasadene utmerket ferdig. Spesielt er disse dynamiske og voluminøse løsningene egnet for folk som foretrekker ny teknologi.
Various 3D bildeformat som skal plasseres i taket, kan vegger eller gulv glede oss med en fantastisk imitasjon av himmelsk blå, evighets felt eller solcelle skogen og 3d oppsett av fliser på badet vil gi eieren en følelse av å være i havets dyp.

Baderom 3d

I tillegg gir et uvanlig teksturbelegg deg mulighet til å maskere ujevnheter på veggene og taket, skjule uklar kommunikasjon og skjule øynene dine mye mer. Hovedkvaliteten, som tiltrekker seg denne typen design av lokaler, er å gi en helt ny oppfatning av plass. Det gir rett til å trygt hevde at bruken av 3D strukturert fliser er en revolusjonerende løsning som vil gi nye muligheter i utformingen av klassiske og innovative interiør.

Hva er 3d fliser

Denne innovative sluttbehandlingsmateriale har den virkning at 3D-grafikk er basert på en mikro-glassteknologi, som er uttrykt ved et unikt sett av flis materiale med karboksyl-film. Det er denne kombinasjonen som gjør det mulig å oppnå dannelsen av en 3D-bildeeffekt. Den resulterende overflaten er meget slitesterk og har litt elastisitet. I tillegg er det en viss flytende substans inne i den. Væskekomponent inneholder et sett med fargestoffer, som kan være både flerfarget og monofonisk.

Strukturelt 3d fliser består av flere lag av polykarbonat materiale:

 • en base;
 • amortisering;
 • retroreflektoren;
 • en super gjennomsiktig plast "linse";
 • støtbestandig slitesterkt lag.

Væskekomponent i form av et gelskjøt plassert i beskyttelseslagene.
Det skal bemerkes at flere super sterke ekstra lag og et spesielt beskyttende stoff gjør det mulig å motstå smuss og høye belastninger. I dette tilfellet blir produksjonen vanligvis fullført ved å utføre en testtest for hver enhet for styrke, hvor en kvadratmeter overflate opplever et trykk på ca. 500 kilo.

3d vegg

Inne i en slik flis beveger et farget gel fyllstoff, som har en tendens til å være det minste trykket (kompensasjonsmetode). Selv en liten depresjon fører til en ekstremt attraktiv effekt på grunn av utseendet til en illusjon av tredimensjonalitet. Imidlertid, selv når et forholdsvis sterk pressing 3d flisen ikke er ødelagt, brister og sprekker dannes ikke på dens overflate, og følgelig skjer det ingen lekkasje og en væskekomponent. Komplett tetthet sikrer bruk av materialer med svært høy styrke.

Baderom veggen 3d

Riktig lagt 3d fliser kan danne rasterbilder, abstrakte flekker eller vanlige geometriske former. Samtidig gir spesielle teknologi- og designfunksjoner deg muligheten til å beundre mønsteret fra en hvilken som helst synsvinkel. "Living cover" kan ikke bare dekke hele gulvet eller veggene, men danner også delvise innsatser i overflatene trimmet med konvensjonell keramikk.

Fordeler og ulemper ved materialet

Varianter av innredning, som kan gjenopplive 3D-fliser, mange, men stor estetikk er ikke den eneste kvaliteten på dette tredimensjonale materialet. De viktigste ytelsesegenskapene til denne flisen, som skiller seg ut til det bedre, er:

 1. Den høyeste motstanden mot ulike mekaniske skader. Surface volumet flis rett og slett umulig å klø, og hun var i stand til å tåle svært høy belastning (minst 200 kilo per kvadratcentimeter).
 2. Lang levetid. Ifølge eksperter er 3d fliser i stand til å vare i minst 30 år.
 3. Høy motstand mot kjemisk angrep av ulike aggressive miljøer.
 4.  Hygienisk og hypoallergenisk. På flisen er det helt umulig å utvikle sopp og andre mikroorganismer.
 5. Allergi sufferers kan bruke dette materialet helt uten frykt.
 6. Gir utmerket vanntetting.
 7. Flisens overflate har antislipegenskaper. I tillegg er det en avskrivningseffekt, når det beveger seg gjennom en slik flis, ser det ut til å være et mykt belegg.
 8. Eksponering for ultrafiolett stråling resulterer i fading av belegget ikke tidligere enn i 5-8 år.

Volumetrisk gulv

I tillegg er bulkfliser svært allsidige og kan brukes til utforming av alle overflater av lokaler til forskjellige formål. Samtidig tilbys fliser til salgs med et stort utvalg av farger, slik at det passer inn i alle interiører.

Imidlertid, som sannsynligvis, og noe annet materiale, har volumetrisk flis noen ulemper, og begrenser bruken av den. Imidlertid er slike mangler ikke nok, de kan tilskrives muligheten til å bruke den utelukkende for interne arbeider. Enkelte ulemper er også forårsaket av umulighet av mekanisk endring av en flisekonfigurasjon, så de kan ikke kuttes eller bøyes. Vel og visse restriksjoner pålegger kravet om å gi fri om sytti prosent av overflaten ved en jevn høy belastning.

Fliser med skjell

Og selvfølgelig er det noen krav til installasjon. De er ganske enkle, men de krever streng utførelse. Bulkbelegget kan vellykkes monteres bare på en solid, tørr, glatt og perfekt jevn base. I prinsippet er ingenting komplisert.

Loading...