Projekter af huse fra runde logs 2018

Hus lavet af runde logs

Huse lavet af runde logs kommer ind i mode mod baggrund af en generel tendens til at øge efterspørgslen efter miljøvenlige materialer. Særligt populære er bade fra runde logs, fordi træet altid har været et traditionelt materiale til bygninger med dette formål. Naturligt træ udstråler ikke skadelige stoffer under opvarmning, så dine elskendes sundhed vil ikke blive truet. Derudover har dette materiale fremragende egenskaber og overkommelig værdi, og det har også et bemærkelsesværdigt udseende.

Huse lavet af runde logs, projekter og priser for dem er meget mere rentable end alternative muligheder, da dette råmateriale ikke kræver særlige håndteringsevner. Desuden observeres også økonomien i forbruget af det anvendte materiale.

Bygning af et hus fra runde logs

Huse lavet af runde logs er blevet fashionable for en tid siden takket være de mange gode egenskaber, som sådant træ kan prale af. Et stort antal projekter af lignende huse kan findes på enhver byggeportal dedikeret til emnet for byggeri af bygninger. Sådan popularitet forklares simpelthen fordi råmaterialer har en række fordele. Så vi foreslår at overveje nogle af dem.

Runde logs
Round logs behandles logfiler på specialudstyr i form af en cylinder med samme diameter
Diameter af runde logs
Den runde log varierer i diameter

Fordelene ved denne konstruktion er:

 • sparer tid og penge
 • nem håndtering af materialet
 • ekstern æstetik af naturligt træ
 • evnen til at bruge enhver finish;
 • miljøets sikkerhed af materialet
 • evnen til en naturlig log til termoregulering
 • materiel modstand mod mange negative eksterne faktorer;
 • muligheden for at bygge i komplekse områder.
Termisk ledningsevne af en log
Termisk ledningsevne i en log i sammenligning med en mursten og beton
Hus af logs
Tømmerhuset er økologisk rent og perfekt til familielivet
Interiør af huset fra logs
Tømmerhusets logvægge er æstetiske, selv uden afslutning

Hyttebygninger af landstype og bad fra runde bjælker er i stor efterspørgsel. Den seneste udvikling inden for lavkonstruktion har gjort det muligt at forbedre teknologien til opbygning af en logramme under hensyntagen til destruktive faktorer. Anvendelsen af ​​isolerende og modstående materialer gør det således muligt at udvide bygningens levetid betydeligt. Derudover kan moderne træblandinger beskytte det mod de skadelige virkninger af fugt, insekter og andre destruktive faktorer. Det er ingen hemmelighed, at naturlige materialer er ret følsomme for miljøets virkninger. Ved at bruge en vis mængde til køb af beskyttende stoffer og belægning af loggen, kan du forbedre dets egenskaber, forlænge betjeningsperioden betydeligt og lette pleje.

Krympning af logfiler
Bemærk venligst, at huset med afrundede logs krymper
Beskyttende imprægnering af logs
For at loggen skal vare længere, er det nødvendigt at ordinere det med beskyttende stoffer

Opførelse af bygninger fra runde bjælker er mulig i områder med seismisk aktivitet. I områder med store koncentrationer af vand, hvor murværk eller betonplade simpelthen vil være ustabil, vil brugen af ​​sådant materiale tillade bygningen at blive leveret uden stor indsats. Som du kan se, er der flere end nok fordele, så det er ikke overraskende, at en sådan log har fortjent mange kærligheds kærlighed. Hvis du leder efter en billig og højkvalitetsløsning til opførelse af en bygning, kan denne mulighed sikkert kaldes den optimale.

Princippet om materiel anvendelse

Den afrundede bjælke er lavet af en bjælke af visse træsorter, der har undergået særlig behandling. Udover mekanisk rensning af overfladen er den nivelleret. Disse metoder giver mulighed for at opnå omtrent samme diameter af hver log, hvilket gør dem til et fremragende råmateriale til opførelse af huse, bade og andre strukturer.

Opførelsen af ​​runde logs er udført i overensstemmelse med de almindeligt anerkendte principper for opførelse af træstrukturer. Hovedopgaven i dette tilfælde er en kompetent grundplan for beregning af spænding og stabilitet i strukturen. Til at begynde med anbefaler vi, at du opretter en nøjagtig tegning og omhyggeligt tænker gennem hvert trin, så du ikke har uventede problemer og vanskeligheder under arbejdet. Hvis du er ny til denne virksomhed, bør du gøre brug af fagfolk.

Hus tegning fra logfiler
Hvis du ønsker at udarbejde en enkelt hus tegning, kan du bestille det i særlige arkitektkontorer

Nye projekter af bygninger fra runde logs i 2018, to hovedområder: dekorative sommer strukturer og boliger for hele året levende. Den væsentligste forskel ligger i fundamentet: Konstruktionen kan opstilles på en beton-mursten eller på stænger.

Beton-mursten fundament
Til lyse strukturer, små bade eller lysthuse er det muligt at opbygge et betonstenbygning

For en boligbygning, der vil blive udsat for konstant belastning, oprettes et projekt på en beton-mursten pude. Et solidt fundament hæver strukturen til en vis højde over jorden. Det resulterende rum kan bruges til at udstyre et boligkælder eller en underjordisk garage.

Bade og hytter er primært installeret på bunker. Dette giver dig mulighed for betydeligt at reducere omkostningerne ved projektet. Desuden har denne mulighed fordele i erektionshastigheden. Valget til fordel for installationen på bunken påvirker ikke strukturens stabilitet overhovedet. Derudover vil et sådant arbejde være i stand til selv at lave en nybegynder i byggebranchen. Det vigtigste er at opbevare de nødvendige materialer og værktøjer, følg omhyggeligt instruktioner og anbefalinger fra professionelle mastere.

Pile foundation
For hytter og vandrestier er det bedre at bruge et bunkefundament

Funktioner af konstruktion fra runde logs

Naturligvis, som i alle andre tilfælde, når man bygger forskellige typer af strukturer, bør mange nuancer overvejes. For mange mennesker er en af ​​de afgørende faktorer til fordel for en eller anden byggemetode dens omkostninger. Priserne på saunaer fra runde tømmer er sammensat af omkostninger til:

 • byggematerialer;
 • efterbehandling materialer;
 • isolerende materialer;
 • internt arbejde
 • udlejning af udstyr eller ansættelse af arbejdstageres brigader.

Omkostningerne ved opførelse af andre typer bygninger beregnes efter samme ordning. Hovedbetingelsen for at arbejde med afrundet træ er tilstedeværelsen af ​​klare beregninger af bærende strukturer, da hele stabiliteten af ​​strukturen er direkte afhængig af et tankefuldt projekt, der tager hensyn til alle operationelle krav.

Loggen leveres i den allerede forarbejdede og klar til konstruktion. Efter opførelsen af ​​tømmerhuset begynder de indre isoleringsarbejder. Da træet kan forringes på grund af pludselige temperaturændringer og høj luftfugtighed, er dette byggestad særlig opmærksom. Alle belægninger behandles med et særligt skummateriale, spalterne er punkteret - hvilket eliminerer muligheden for skader på loggen.

Termisk billedbehandling af et loghus
Varmetab forekommer gennem huller mellem tømmer og led
log Zakonopachivanie
For at reducere varmetab, er huset afrundet af runde logs, sømmen er lukket

Husk! Udførelse af disse værker er en forudsætning for en langsigtet drift af et hus eller et bad, så spar ikke på blandinger til forarbejdning.

Et lige så vigtigt stadium i gennemførelsen af ​​projektet er indførelsen af ​​kommunikation. Da deres placering skal overholde brandsikkerhedsreglerne og tages i betragtning ved indførelsen af ​​huset, er det nødvendigt at lægge rør i fuld overensstemmelse med planen. Derudover bør der lægges særlig vægt på deres isolation.

Design af et kommunikationsprojekt derhjemme
Udarbejdelse af kommunikation derhjemme er også værd at registrere under byggeplanen

Sommerhus fra runde logs

Et sommerhus lavet af runde bjælker glæder øjet med sin ubegrænsede dekorativitet. Dette er en meget attraktiv mulighed for at bo i sommeren. Da alle møbler er lavet af tømmer, er sådanne huse simpelthen mættet med atmosfæren af ​​patriarkalsk hygge. Desuden vil denne løsning helt sikkert være til gavn for elskere af miljøvenlige, naturlige materialer. Sådanne huse ser smukke og hyggelige ud, så de kan dekorere ethvert dacha-sted.

De mest populære projekter er:

 • to-etagers bygninger;
 • en-etagers huse med et loft
 • design med to tårne;
 • Finske huse;
 • huse med en stor veranda.
Sommer log hus
Et lille hus lavet af logs er en glimrende mulighed for at give

Forskellige finish gør det muligt for boligen at give maksimal komfort. På grund af materialets tilgængelighed er det ikke svært at nå det indstillede mål. Som elementer i yderligere indretning kan bruges:

 • udskårne platbaner;
 • stænger;
 • formede søjler;
 • åbent vindue åbninger;
 • udragende dele af taget;
 • altaner;
 • stiger;
 • dekorative udvidelser.
Dekoration af et hus fra en log
Ved hjælp af udskårne elementer til at dekorere huset fra logs, kan du bygge en rigtig eventyr ejendom

Efter yderligere ekstern behandling af væggene, kan du slet ikke bekymre dig om at bevare bygningens præsentable udseende. Malingsmaterialer, indstøbning med bituminøse led og metalplastpaneler kan betydeligt forlænge strukturens levetid. Det mest interessante er, at du selv designer den fremtidige bolig, giver den det ønskede udseende og dekorere til din egen smag.

Således får du en fantastisk mulighed for at prøve dig selv som en arkitekt, indretningsarkitekt og endda bygherre. Gå ikke glip af chancen for at vise din individualitet og indse alle dine ideer.

Arbor fra logs
Ved hjælp af afrundede logs er det muligt at bygge en arbor meget enkelt og hurtigt

Runde logfiler er også gode, fordi hvis du vil, kan du nemt afslutte enhver del af strukturen, for eksempel et sommer køkken eller en raffineret veranda. Hovedårsagen til at foretage sådanne ændringer er ønsket om at opnå en balance mellem alle elementer i strukturen.

tilføj til logens hus
Til huset fra en log er det altid muligt at lave et bilag

Bad fra runde logs

Enhver ægte kender af sundhedsforbedrende vandprocedurer drømmer om at komme ind i et godt træbad. En sauna lavet af runde logs, hvis pris er meget demokratisk, er i stand til at realisere denne drøm. Fordelen ved dette design er dets hurtige installation, pålidelighed og miljøvenlighed af de anvendte materialer.

Bad fra runde logs
Round logs - det mest populære materiale til opførelse af et bad

Du kan bestille badprojektet på et hvilket som helst sted dedikeret til opførelsen af ​​træ. For at du ikke behøver at pusle over, hvad der skal vælges, skal alle nødvendige beregninger foretages af specialister.

Badeværelser lavet af runde logs har følgende egenskaber:

 • Materialets lave varmeledningsevne
 • sikkerhed;
 • æstetisk appel
 • holdbarhed.

Alle materialer og komponenter, der er nødvendige til opførelse af bad, kan bestilles via internettet. Samtidig vil omkostningerne ved levering ikke påvirke projektets samlede budget væsentligt. Installeret på bunker eller murstenstolper, er bygninger fra afrundede bjælker ikke bange for oversvømmelser, jordskælv, jordfald.

Projekt af et bad fra en log
Projekt af et bad fra en log

At opbygge dit eget dampbad kræver ikke et stort stykke jord. Dette er en anden vigtig fordel. Desuden tager udformningen af ​​tilladelser til opførelse af huse nær huset, som badene tilhører, traditionelt mindre tid end autorisationen til at bygge et hus.

Hjem for permanent bopæl: projekt muligheder

Hus af logs
Loghuset er perfekt til vinterlivet

Forskellige projekter fra runde logs forbløffer fantasi. Enhver af dem fortjener en separat beskrivelse. Ud over de dekorative udseende af disse strukturer er der en anden vigtig fordel: det anvendte materiale giver dig mulighed for hurtigt at foretage justeringer, og hvis du vil udvide det originale område.

Hus for at leve fra runde logs
Hus af logs kan laves af enhver størrelse

Det vigtigste aspekt ved planlægningen af ​​lokaler er regnskabsføringen af ​​deres udpegede formål. Første salsprojekt skal omfatte:

 • køkkenfaciliteter;
 • rummelige haller;
 • business værelser;
 • workshopper;
 • verandaer;
 • sports haller;
 • stuer;
 • terrasse.

Vær opmærksom! Et hvilket som helst af disse rum er konstant udsat for store belastninger, men på grund af den stabile placering på fundamentet er trykket udøvet fordelt jævnt. De grundlæggende bærende strukturer kræver ikke ekstra omkostninger for at øge styrken.

Projekt af hus fra logs
Udnævnelse af lokaler i huset er bedre planlagt på projektfasen

På anden sal anbefales det at placere:

 • børnerum;
 • værelser;
 • soveværelser;
 • badeværelser,
 • personlige skabe;
 • verandaer.

Da udsigten fra vinduet vil være en ekstra gengældelse for de værker, der er investeret i opførelsen af ​​huset, vil store vinduesåbninger give mulighed for at vende ethvert værelse på anden sal til et glimrende sted for hvile.

Omkostninger til materialer, omkostninger del

Fordelen ved huset fra afrundede logfiler er projektets lave omkostninger, fordi omkostningerne til komponentkomponenter næsten udelukkes. Vægge er hurtigt rejst af logs, skillevægge er lavet af gipsplader. Yderligere forbrug af savet tømmer kræver kun bærende interne strukturer.

Gipsplader partition
Gipspladspartitionens struktur

De tilhørende omkostninger er for køb af isoleringsmateriale, forskellige skum. Den dyreste del forbliver fundamentet for strukturen, men prisen er en størrelsesorden lavere end prisen på fundamentet for et hus af plader, da selve konstruktionen er meget lettere.

Prisen på et bad fra logs er omkring 105 tusinde rubler per kvadratmeter. Hus område på 8X8 meter i to etager vil koste et gennemsnit på 680 tusinde rubler per kvadratmeter. De resterende priser kan variere afhængigt af kundens krav til opførelse af huset.

Sammenfatning

Hvis du ønsker at bygge dine drømmes hus med egne hænder, vil moderne design af huse lavet af afrundede logs hjælpe dig med at realisere alle dine ideer. Dette materiale er stærkt, miljøvenligt, holdbart og smukt. Derudover kan du til enhver tid kunne foretage justeringer i designet, udvide området eller ændre strukturen lidt. Selv en begynder kan klare arbejdet. Det vigtigste er at følge den udviklede plan og vælge de rigtige byggematerialer. Held og lykke!

Billedgalleri:

Loading...