Hvorfor skulle du tænke på at lave en reflekterende film på vinduer

Reflekterende film på vinduesprøve

Undslippe fra den lyse sol er undertiden ret vanskelig. Ultraviolette stråler, der trænger ind i rummet gennem vinduerne, kan ikke kun skade møblerne, men også personen. Reflekterende film på vinduerne er en ægte frelse fra solen. Derudover bruges den både sommer og vinter, fordi dens egenskaber ikke er begrænset til beskyttelse mod den brændende sol. Den er fremragende til varme- og støjisolering, som gør det muligt at løse flere problemer samtidigt.

Karakteristik af materialet

Dette produkt bliver mere populært blandt forbrugerne, fordi det er et forholdsvis budgetmæssigt, men effektivt middel. Den er lavet af metalliseret polyethylenterephthalat ved hjælp af forstøvning, som implementerer funktionen af ​​reflekterende mikrobølgestråling. Først og fremmest er beskyttelsesfilmen på vinduerne designet for at forhindre opvarmning af bygninger og lokaler fra sollys, der trænger gennem vinduerne. Desuden lader det ikke farlige ultraviolette stråler op, der rummer omkring 99% af dem. Derved gemmer du møbler og andre indvendige genstande fra fading og vil kunne opretholde en normal temperatur i rummet uden at bruge et klimaanlæg.

Reflekterende film på vinduer

Den største fordel er brillernes ensidige synlighed efter limning af filmen på vinduerne. Det betyder, at du som før vil se alt, hvad der sker på gaden, og forbipasserende vil kun se spejleoverfladen på dine vinduer. Dette gælder især for beboere i de første etager og ejerne af glasmosaik. Således vil du føle dig komfortabel og komfortabel i dit hjem uden at bekymre dig for, at nogen vil genere at se i dit hus.

Filmen på vinduerne fra solen er flere gange billigere end toning, hvilket er dets alternativ. Men besparelserne slutter ikke der. Faktum er, at det har varmereflekterende egenskaber, hvilket igen vil tillade at bruge mindre elektricitet. Om sommeren afspejler filmen varme, holder sig kold i rummet, og om vinteren - tværtimod vil det ikke lade det ud.

Materialegenskaber

Ofte forstyrrer overdreven sollys det normale tidsfordriv. At se fjernsyn, arbejde på en computer og hvile bliver lige uudholdeligt, når skærmen flimrer eller et blændende lys rammer dine øjne. Alle disse problemer løses ved hjælp af reflekterende materiale. Det er værd at bemærke, at graden af ​​mørkningen af ​​omslaget og den farve du vælger, så du har mulighed for at tage hensyn til alle rummets funktioner og til at oversætte alle dine ideer til virkelighed.

Reflekterende film til vinduer

Filmen limes til vinduerne med det formål at ændre glasets transmission, absorberende og refleksegenskaber, så husk at det er kvaliteten og karakteristika, der bestemmer resultatet. Interessant nok hjælper det også med at beskytte værelset: Hvis glasset er beskadiget, går det ikke i små stykker, men forbliver på den klæbende overflade. Således risikerer du og din familie ikke at få nogen skader eller nedskæringer.

Reflekterende film på windows eksempel

Det er ingen hemmelighed, at klimaanlæg ofte forårsager forkølelse hos børn og voksne. Derfor, hvis huset har et barn, vil filmen være en værdig erstatning for en usikker enhed.

Teknologi til limning

Du kan selv installere dækket, da du ikke behøver nogen særlige færdigheder. Det vigtigste er at gøre alt pænt og følge de følgende anbefalinger:

 • Inden du starter proceduren, skal du vaske og rengøre glasset forsigtigt fra alle slags snavs. Der bør ikke engang være støv på glasset, så brug vaskemidler eller en vindueskraber.
 • Sug det rensede vindue med sæbevand og skær forsigtigt filmen. Til dette må du fjerne målingerne fra vinduesrammen ved hjælp af et målebånd. For at åbne filmen hjælper du en skarp kniv eller malingskniv.
 • belægningen påføres kun på en våd overflade. Begynd i de øverste hjørner, langsomt bevæge sig frem og glatte folderne med en plastikspatel.
 • En spejlfilm på vinduer skal helt svare til funktionerne i et arrangement af din lejlighed, derfor overveje alle nuancer. For lejligheder, hvis vinduer er på solsiden, bør du købe den mest tætte film.

Reflekterende film på værdighedsvinduer

Sammenfatning: fordele og ulemper

Overraskende, for at finde fejl med dette materiale, skal du tænke hårdt. I sidste ende reduceres alle sine negative kvaliteter kun til det faktum, at i et regnigt og overskyet vejr vil der være meget lidt lys i rummet. Filmen kan ikke skubbes til side eller åbnes let, men manglen på lys kan nemt fjernes med kunstig belysning.

Refleksfilm til vinduesklister

Men fordelene er meget større. Disse omfatter:

 • lave omkostninger;
 • Tilgængelighed i butikker og supermarkeder;
 • enkel installation og drift
 • høj kvalitet;
 • gode beskyttende indikatorer;
 • holdbarhed;
 • funktionalitet.

Ud over de ovennævnte plusser skal det siges om dets æstetik: Den dekorative film på vinduerne ud over hovedfunktionerne vil føje til dit interiør og vil glæde hver dag med en smuk farve eller et usædvanligt mønster.

Reflekterende film på vinduer på kontoret

Loading...