3d-fliser – tredimensionale mønstre i interiøret

Orkideer 3d

I dag er markedet for byggematerialer stadig mere populært. Dette moderne og eksklusive materiale kan bruges til indretning af næsten alle lokaler. En sådan belægning ser godt ud på væggene, og deres elementer, kolonner, hektar, pejse, derudover med facaden er facaderne udmærket færdige. Især disse dynamiske og voluminøse løsninger passer til folk, der foretrækker nye teknologier.
Forskellige billeder af 3D-format placeret på loftet, vægge eller på gulvet kan give os en forunderlig efterligning af himmelblå, uendelig eller sollys, og 3d fliser på badeværelset vil give ejeren en følelse af at være i havdybderne.

Badeværelse 3d

Derudover giver en usædvanlig teksturbelægning dig mulighed for at maskere ujævnheder på væggene og loftet, skjule uklare kommunikationer og skjule meget mere fra dine øjne. Den vigtigste kvalitet, der tiltrækker denne form for design af lokaler, er tilvejebringelsen af ​​en helt ny opfattelse af rummet. Dette giver os ret til selvtillid at hævde, at brugen af ​​tekstureret 3D-fliser er en revolutionerende løsning, der har givet nye muligheder for design af klassiske eller innovative interiører.

Hvad er 3d flise

Dette innovative efterbehandling materiale med 3D grafik effekt er baseret på mikrolins teknologi, der manifesteres med en unik kombination af et flisebelagt materiale med en carbonfilm. Det er denne kombination, der gør det muligt at opnå dannelsen af ​​en 3D-billede effekt. Den resulterende overflade er meget holdbar og har en vis elasticitet. Derudover er der et bestemt flydende stof inde i det. Væske komponent indeholder et sæt farvestoffer, som kan være både flerfarvet og monofonisk.

Strukturelt 3D-fliser består af flere lag polykarbonatmateriale:

 • en base;
 • amortisering;
 • refleksanordning;
 • en super transparent plast "linse";
 • stødresistent slidbestandigt lag.

Væskekomponent i form af en gelforbindelse, der er placeret inde i beskyttelseslagene.
Det skal bemærkes, at flere super stærke ekstra lag og en særlig beskyttende forbindelse gør det muligt at klare modstand mod snavs og højt nok belastninger. I dette tilfælde udføres produktionen normalt ved at udføre en testtest for hver enhed for styrke, hvor en kvadratmeter af overfladen oplever et tryk på ca. 500 kg.

3d væg

Inde i en sådan flise flytter et farvet gel fyldstof, som har tendens til at være med det mindste tryk (kompensationsmetode). Selv en lille depression fører til en ekstremt attraktiv effekt på grund af udseendet af en illusion af tredimensionalitet. Imidlertid falder flisen ikke i øjeblikket, selv med relativt stærk presning af 3d, der er ingen brud og revner på overfladen, hvilket betyder, at der ikke er nogen lækage af væskekomponenten. Komplet stramhed sikrer brugen af ​​materialer med meget høj styrke.

Badeværelsesvæg 3d

Korrekt lagt 3d-fliser kan danne rasterbilleder, abstrakte pletter eller regelmæssige geometriske former. Samtidig giver specielle teknologi- og designfunktioner dig mulighed for at beundre mønsteret fra enhver synsvinkel. "Living cover" kan ikke kun dække hele gulvet eller væggene, men også danne delvise indlæg i overfladerne trimmet med konventionelle keramik.

Fordele og ulemper ved materialet

Varianter af indretning, som kan genoplive 3D-fliser, mange er imidlertid stor æstetik ikke den eneste kvalitet af dette tredimensionale materiale. De vigtigste præstationsegenskaber ved denne flise, der skiller sig ud til det bedre, er:

 1. Den højeste modstand mod forskellige mekaniske skader. Overfladen af ​​en bulkflise kan ikke ridses, og den selv er i stand til at modstå meget høje belastninger (mindst 200 kg pr. Kvadratcentimeter).
 2. Lang levetid. Ifølge eksperter er 3d fliser i stand til at vare i mindst 30 år.
 3. Høj modstand mod kemiske angreb i forskellige aggressive miljøer.
 4.  Hygiejnisk og hypoallergen. På flisen er det absolut umuligt at udvikle svampe og andre mikroorganismer.
 5. Allergikrævende kan bruge dette materiale helt uden frygt.
 6. Giver fremragende vandtætning.
 7. Overfladen af ​​flisen har anti-glidegenskaber. Derudover er der en afskrivningsvirkning, når der flytter gennem en sådan flise, synes der at være en blød belægning.
 8. Eksponering for ultraviolet stråling resulterer i fading af belægningen ikke tidligere end i 5-8 år.

Volumetrisk gulv

Derudover er bulkfliser meget alsidige og kan bruges til udformning af enhver overflade af lokaler til forskellige formål. Samtidig tilbydes fliser til salg med et stort udvalg af farver, hvilket sikrer, at det passer ind i ethvert interiør.

Men som sandsynligvis og ethvert andet materiale har volumetrisk flise nogle ulemper, hvilket begrænser dets anvendelse. Sådanne mangler er imidlertid ikke nok, de kan tilskrives muligheden for udelukkende at anvende det til interne værker. Nogle ulemper er også forårsaget af umuligheden af ​​mekanisk ændring af en konfiguration af fliser, så de kan ikke skæres eller bøjes. Tja og visse begrænsninger pålægger kravet om at give fri om halvfjerds procent af overfladen ved en ensartet høj belastning.

Fliser med skaller

Og selvfølgelig er der nogle krav til installation. De er ret enkle, men de kræver streng udførelse. Bulkbelægningen kan kun monteres på en solid, tør, glat og perfekt jævn base. I princippet er intet kompliceret.

Loading...